Announcement

Collapse
No announcement yet.

ATP World Tour Series 250 - 2012. godina

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by delgado View Post
    gledao sam CEO mec...

A ti kao da ne vidis silne greske, nepravilne udarce iz FH/BH i ako jednom dobije poen forhendom ili bekendom posle 100 servis vinera, ti se zapanjis, WoW kakav fh/bh ima.. To je tako, u moru dobrih servisa i neizundjenih erora , jedan viner sija vecim sjajem nego sto treba. Janko je za Raonica doktor tenisa i tako ce uvek biti. Raonic,Isner,Querrey,Anderson,Karlovic,Muller -> u isti kos. Razlika je samo ko uz servis doda jos po nesto, i to je to. Raonic je i najnizi medju njima tako da je i logicno da moze najbolje da se krece. Sto se mene tice, diskusija na ovu temu je zavrsena
    Eto, znao sam da ces to reci, napisao sam to u nekom od prethodnih postova, i ne cudi me, ipak ti je taj momak na avataru, navijas za njega i ocekuje se od tebe da ces to reci... Jbg, ne vrijedi ovdje raspravljati, ali ako cemo o talentu, tvrdim ti da se niko od ovih sto si naveo ne moze porediti sa Raonicem. To sto mrzis snazan servis je tvoj problem, i to nije razlog da mu osporavate uspjeh. Imam neki osjecaj da bi bila druga prica da je Tipsarevic osvojio titulu, ali sta da se radi...

@ Vladan
    Mozes li izbaciti stream kada bude igrao, jer na TV-u nema prenosa?
    Last edited by Drunken Whaler; 10-01-12, 17:15.
    Everything you want is on the other side of fear.

Comment

• Bice izbaceni streamovi,osim ako me visa sila ne spreci u tome (struja)

Sto se talenta tice,samo Kveri moze parirati Raonicu,sto se mene tice od ovih nabrojanih i Muller,ali Janko je talentovaniji od svih njih,pa ima isto titula koliko i Raonic,sto znaci da ako je neko veci talenat,ne mora da bude i bolji igrac
      Last edited by Dacha; 10-01-12, 17:51.
      sigpic
      http://www.youtube.com/watch?v=Ziqdpca6bBw

Comment

• Janko je najtalentovaniji igrac od svih njih, ali mu je falila radna etika sto sada i dokazuje. Cim je promenio stav prema tenisu, poceo vise da trenira, ozbiljnije se ponasa, eto njega u samom vrhu. Ko zna gde bi danas bio i koliko bi vec titula i rezultata, $ imao u svojoj kasi i vitrini da je bio ovakav od pocetka karijere. Kad Raonic nastupi na WTF-u i pritom pobedi nekog tamo, javi se. Licno mislim da to nece nikad uspeti i da serveri nisu za top 10, za 20 jesu. Oni na GS-u nemaju velikih sansi jer se igra u tri seta i sto su umorniji, procenat servisa pada. Zivi bili pa videli...

Comment

• Haas je talentovaniji od Roddicka,stavise izmislio je tenis za njega,Nalby isto pa nikad nece uzet' toliko,nikad nece vidjet' Slam...

Naravno Ivane ;)
          Last edited by Vladan; 10-01-12, 18:22.
          sigpic

Comment

• rezultati nisu merilo talenta, potrebno je mnogo toga da se poklopi da uspe, surov rad, fitnes, izostanak povreda, konstitucija pogodna stilu igre, mentalna sposobnost i da ne duzimo, to je svima opste poznato. Moze Raonic osvojiti i masters (a sumnjam da ce ikad uspeti) , za mene ce Janko uvek biti profesor tenisa za njega. Ja ne podnosim Djokovica da se razumemo i trebalo mi je dugo da pre svega sebi priznam, a i javno da je realno najkompletniji teniser svih vremena. Da li ce to da ostvari, videcemo. Slicno je i sa Jamesom u kosarci, samo sto on je svoje sanse za goata potrosio..

Comment

Janko je najtalentovaniji igrac od svih njih, ali mu je falila radna etika sto sada i dokazuje. Cim je promenio stav prema tenisu, poceo vise da trenira, ozbiljnije se ponasa, eto njega u samom vrhu. Ko zna gde bi danas bio i koliko bi vec titula i rezultata, $ imao u svojoj kasi i vitrini da je bio ovakav od pocetka karijere. Kad Raonic nastupi na WTF-u i pritom pobedi nekog tamo, javi se. Licno mislim da to nece nikad uspeti i da serveri nisu za top 10, za 20 jesu. Oni na GS-u nemaju velikih sansi jer se igra u tri seta i sto su umorniji, procenat servisa pada. Zivi bili pa videli...
              Sutra idem u kladionicu i stavljam pare na Raonica da ce igrati ove godine London mozda ne kao top 8, ali kao prva zamena

Ali delgado ti zaista preterujes...svaki igrac koristi maksimum od svojih fizickih predispozicija i sta je tu lose.
              Meni je sasvim ok da ti ne volis takav tenis, ali datoliki hejt bacas na njega mi nije normalno.
              I ja mogu da kazem, vidi onog Tipsarevica sad se nesto primio i krenuo da trci kao trkacko grlo
              http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
              with experience.

Comment

rezultati nisu merilo talenta, potrebno je mnogo toga da se poklopi da uspe, surov rad, fitnes, izostanak povreda, konstitucija pogodna stilu igre, mentalna sposobnost i da ne duzimo, to je svima opste poznato. Moze Raonic osvojiti i masters (a sumnjam da ce ikad uspeti) , za mene ce Janko uvek biti profesor tenisa za njega. Ja ne podnosim Djokovica da se razumemo i trebalo mi je dugo da pre svega sebi priznam, a i javno da je realno najkompletniji teniser svih vremena. Da li ce to da ostvari, videcemo. Slicno je i sa Jamesom u kosarci, samo sto on je svoje sanse za goata potrosio..
                A bravo, opet ti isto. Ne znam samo zasto si toliki hejter. Sta, pricas mi o WTF-u i jednoj pobjedi??? A koliko je trebalo Tipsarevicu da osvoji prvu titulu? Koliko? E vidis, opet ti ovo kazem, trebalo mu je dugo zbog psihe. Zanemari ti i servis i sve, psiha je najbitnija. A sad pogledaj Raonica kako se nosi sa pritiskom, i kakvu psihu ima. E sad se smijem usuditi da kazem da je Raonic profesor za Janka.
                A sto se tice tog tvog WTF-a, igrace ga Milos, ako ne ove, onda sledece godine, tako da, zaboravi na taj podatak kao argument. A i valjalo bi da pogledas koliko ko ima godina. Nasao si da uporedjujes Janka koji ima 27 godina sa Milosem koji ima 21. Smijesno covjece. Opet Milos sa ovoliko godina ima isti broj titula, a zamisli sta ce uraditi u narednih 6. "Bice profesor za Janka'
                Last edited by Drunken Whaler; 10-01-12, 20:44.

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
                  Sutra idem u kladionicu i stavljam pare na Raonica da ce igrati ove godine London mozda ne kao top 8, ali kao prva zamena

Ali delgado ti zaista preterujes...svaki igrac koristi maksimum od svojih fizickih predispozicija i sta je tu lose.
                  Meni je sasvim ok da ti ne volis takav tenis, ali datoliki hejt bacas na njega mi nije normalno.
                  I ja mogu da kazem, vidi onog Tipsarevica sad se nesto primio i krenuo da trci kao trkacko grlo
                  idi stavi pare pa printskrinuj da vidimo jesi li odigrala ;)
                  Da, da, Tipsa je bas poznat po vrhunskoj defanzivi i fitnesu ...

Originally posted by Ivan Piper View Post
                  A bravo, opet ti isto. Ne znam samo zasto si toliki hejter. Sta, pricas mi o WTF-u i jednoj pobjedi??? A koliko je trebalo Tipsarevicu da osvoji prvu titulu? Koliko? E vidis, opet ti ovo kazem, trebalo mu je dugo zbog psihe. Zanemari ti i servis i sve, psiha je najbitnija. A sad pogledaj Raonica kako se nosi sa pritiskom, i kakvu psihu ima. E sad se smijem usuditi da kazem da je Raonic profesor za Janka.
                  A sto se tice tog tvog WTF-a, igrace ga Milos, ako ne ove, onda sledece godine, tako da, zaboravi na taj podatak kao argument. A i valjalo bi da pogledas koliko ko ima godina. Nasao si da uporedjujes Janka koji ima 27 godina sa Milosem koji ima 21. Smijesno covjece. Opet Milos sa ovoliko godina ima isti broj titula, a zamisli sta ce uraditi u narednih 6. "Bice profesor za Janka'
                  To sto Raonic trenira krvavo od svojih ranih dana, zato i jeste tu gde je u njegovim godinama, Janko je u njegovim godinama muvao misice i napijao se po splavovima(njegov problem naravno, zato i nije postigao onoliko koliko je mogao) , to je druga prica, ja ti pricam opet na osnovu kvaliteta igre da je Janko profesor za njega. Pogledaj malo Tipsine poteze, partije protiv velikih i nacine na koji on dobija te meceve, gomilom ludih udaraca, vinerima, lepim volejima, a pogledaj Raoncieve pobede gde je nekih 90% poena uzeto nakon servisa i jos poneki nekim vinerom i izdrzavanjem u razmeni. E zato je Tipsa doktor za Raonica, bez obzira sta ovaj postigao u svojoj karijeri. Navescu ti poredjenje izmedju Nalbandiana i Rodika, Nalbandijan je svakako kvalitetniji igrac od Rodika, ali ima mnogo losiju karijeru zbog radne etike. End of story, ja mislim sve najgore o Raonicu kao igracu i pojavi na ATP turu i mislicu to uvek. Dosta mi je i njega, i Isnera,Karlovica,Querreya,Andersona,Mullera i svih tih high servera sto kvare ovako lepo tenisku igru i izbacuju iz zreba i pobedjuju one igrace koje je lepo gledati, ne lepom igrom, nego silovanjem sa drugog sprata.

Comment

idi stavi pare pa printskrinuj da vidimo jesi li odigrala ;)
                    Da, da, Tipsa je bas poznat po vrhunskoj defanzivi i fitnesu ...
                    Nikad se nisam kladila, pa necu ni sad, ali je stvarno prilicno, posebno sto ga ti toliko hejtujes

Mozda je Tipsarevic ranije bio neko ko nije bio fizicki spreman, ali ako tvrdis da se sad ne krece odlicno i da nije maksimalno fizicki pripremljen, onda ne znam zasto i dalje pricamo o ovome
                    http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                    with experience.

Comment

• Zasto Delgado ne uvrstis Del Potra u tu grupu,kad je iste visine ili cak visi od Raonica,i Soderlinga isto?Nije kvalitet ako igras raznovrsniju igru od protivnika i imas raznovrsnije udarce,ti udarci treba stvarno bolje da izgledaju.Recimo,Tipsarevic ima mocan BH i mocno kretanje sad,stabilniji u polju i jos dosta toga a reci cemo da Raonic ima samo servis i forhend bolji od Janka.I to ne treba automatski da znaci da je Tipsarevic bolji,nego treba da se to sto odredjeni teniser ima i poseduje iskoristi na pravi nacin,i to je i kljucna stvar.Raonic je to radio u Chennai-u,i zasluzeno dobio,pa nije on izmislio pravila.
                      Ali zato taj decko na sljaci nikad nece igrati dobro kao na betonu,to je cinjenica i zbog toga su ti igraci hendikepirani u odnosu na ostale.A Milos bez rezultata na sljaci moze da se oprosti od broja jedan.Naravno,on ce svoju igru tokom vremena popraviti na toj podlozi,ali to nikad nece biti vrhunsko i nikad nece uzeti sljakasti masters i jos gore RG.Moje misljenje!
                      sigpic

Comment

• Raonic bolji FH od Tipsarevica , o cemu pricas ti ? Raonic ima dva elementa bolja od Tipsarevica i od vecine igraca a to su I & II servis i to bi bilo to. Raonic da bude broj jedan ? Daj bre, sta to pricas, ja mislim da nece nikad uci ni u 10. Takvi su serveri, probiju oni u 20, neretko od 15, pozicionirani su negde od 10-20 mesta, Karlo je usao u 15, verovatno ce i John, Isner , ali u 10 jos uvek niko nije probio. Telo mu je takve konstitucije da ce sigurno imati nekih ozbiljnijih povreda tokom sezone + kad dodje sezona sljake i trave tu nema sta da trazi (trava mu nikako ne odgovara zbog niskog odskoka) + rezultati na Slemovima nisu jace strane servera jer u formatu na 3 seta % im opada pa ne mogu da dodju mnogo daleko. Naravno, najopasniji su na mastersima po Americi i na malim turnirima. Querrey se sit naosvajao tih turnira na pocetku Americke turneje, Atlante, LA-a, jednom je cak i osvojio tu americku turneju po onim poenima, pa nije usao u 10. A meni Raonic ne deluje nista bolje od Kverija u njegovom maximumu, osim sto mozda jos mocnije servira, ali to je taj tip igraca. Naravno, ja racunam i na povredu, jer bi bilo porazavajuce za tenis da neko od takvih igraca udje u TOP 10

PS : Del Potro ima Grand Slam, fantasticne udarce, slabiji servis od njih, smesno ga je porediti sa njima, on je upravo i PENICILIN za te igrace, teniske neznalice i drvene siledzije
                        Last edited by delgado; 10-01-12, 22:38. Reason: dodatak

Comment

Raonic bolji FH od Tipsarevica , o cemu pricas ti ? Raonic ima dva elementa bolja od Tipsarevica i od vecine igraca a to su I & II servis i to bi bilo to. Raonic da bude broj jedan ? Daj bre, sta to pricas, ja mislim da nece nikad uci ni u 10. Takvi su serveri, probiju oni u 20, neretko od 15, pozicionirani su negde od 10-20 mesta, Karlo je usao u 15, verovatno ce i John, Isner , ali u 10 jos uvek niko nije probio. Telo mu je takve konstitucije da ce sigurno imati nekih ozbiljnijih povreda tokom sezone + kad dodje sezona sljake i trave tu nema sta da trazi (trava mu nikako ne odgovara zbog niskog odskoka) + rezultati na Slemovima nisu jace strane servera jer u formatu na 3 seta % im opada pa ne mogu da dodju mnogo daleko. Naravno, najopasniji su na mastersima po Americi i na malim turnirima. Querrey se sit naosvajao tih turnira na pocetku Americke turneje, Atlante, LA-a, jednom je cak i osvojio tu americku turneju po onim poenima, pa nije usao u 10. A meni Raonic ne deluje nista bolje od Kverija u njegovom maximumu, osim sto mozda jos mocnije servira, ali to je taj tip igraca. Naravno, ja racunam i na povredu, jer bi bilo porazavajuce za tenis da neko od takvih igraca udje u TOP 10

PS : Del Potro ima Grand Slam, fantasticne udarce, slabiji servis od njih, smesno ga je porediti sa njima, on je upravo i PENICILIN za te igrace, teniske neznalice i drvene siledzije
                          Ja bas mislim da hoce, ima potencijal, ima kvalitet za to. Nakupice se on bodova na americkoj turneji, to ti je valjda jasno, podloga mu odgovara i maltene tamo se osjeca kao domacin.
                          Dakle, ima on sansi za Top 10, a za nesto vise tesko, ali ipak vidjecemo kako ce se stvari odvijati.

Comment

• Jako retko cemo imat priliku i mogucnost da gledamo 4 meca sa 4 razlicita turnira koji pocinju u isto vreme

Ja cu imati retko zadovoljstvo da gledam Rajana pa Bernarda.. pobeda prvog ovog puta je mnogo bitnija
                            Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal

sigpic

Comment

• Ja cu standardno multiprenos ali fokus na Delpu.
                              sigpic

Comment

• http://www.sportlemon.tv/v-2/14/110/v-351146.html
                                Stream za Izner-Rejnolds
                                http://www.sportlemon.tv/v-2/14/92/v-349287.html
                                Kolsrajber-Harison
                                Uzivajte
                                sigpic

Comment

Working...
                                X