Drzi se Seppi,samo sto je Roger dosta sporiji nego u prva dva meca,ovo vise lici na Abu Dhabi.AKo sa ovakvom igrom izadje protiv Tsonge ko zna sta ce biti,mada je pokazao pri kraju prosle godine da itekako dozira u nekim mecevima
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ATP World Tour Series 250 - 2012. godina
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by saleBL View PostNarode,sta mislite kakve su sanse da Viktor dobije Gaela ??? Gledao sam sinoc Monfilsa i ono stvarno ocajno izgleda (previse je opusten i zeza se)...kako je Viktor odigrao prve duele ? Jel' gledao neko ?
P.S. Ajmo SEPPI !!!sigpic
Comment
-
Ma ovo danas nije imalo veze s' vezom. Dosta je los bio, valjda popravi igru sutra. Ne moze dva dana za redom igrati ovako lose :P
Originally posted by bice View PostBravo za Janka,mislim da on ovde moze lagano da osvoji turnirDanas zamalo izbaksuzira Federeru xD
Last edited by eM; 05-01-12, 16:18.
Comment
-
16 winera Nadala u jednom setu,definitivno mu ovaj tezi reket omogucuje da mu udarci budu brzi i jaci,jeste da ima manje kontrole,ali ovo izgleda dobro
Comment
-
Janko je bio odlican. Sutra protiv Gofina. Soeda,Sugita,Gofin,Sela vs prva cetiri nosioca, nijedan 5-8 nosilac nije otisao u QF. Verovatno prva 4 nosioca u polufinalu, ja bih voleo prva dva u finaluBice interesantan susret izmedju Janka i Goffina. Idemo Janko,do titule. Nece biti lako pored Vavrinke i Raonica, ali mora se.
Comment
-
Jos jednom na delu da dokaze da ima jednorucni BH koji je po mom misljenju najbolji,sigurno u top 3 danasnjice
Comment
Comment