Announcement

Collapse
No announcement yet.

ATP World Tour Series 250 - 2012. godina

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Odlican Janko danas, mnogo bolji nego u dijelu meca koji sam gledala juce.
    Bh odlican, kretanje odlicno, izgubio je nekoliko kilograma i sad leti po terenu. Drago mi je sto je nastavio tamo gdje je stao prosle godine. Ako bude konstantan, ostace u top 10.
    A ovi iz File bi mogli da mu daju neku novu i ljepsu opremu, ipak je sad top 10 igrac, a ovo cudo nosi vec odavno.

Comment

• Janko je teniser koji se fantasticno krece,udara dobro na obije strane,ima dosta dobre voleje i drago mi je sto je poceo to da eksploatise konacno,velika je steta sto nije ranije,ali nikad nije kasno
      Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Konacno brejk, oduzio se ovaj gem posteno.
        Dobar je i Japanac, fino mijenja ritam...
        A Janko je fokusiran skroz, kad se sjetim prosle godine u ovo doba sta je radio... A sad prica sam sa sobom non-stop.

Comment

• Sutra Janko mora da bude strpljiv i da ne popizdi kad Raonic opali neke asove,servis vinere na brejk lopte ili kada je tesno.. Morace da bude siguran na svom servisu, da siri Raonica po terenu sto vise, i da ga umara , a onda da doceka svoju sansu i iskoristi je, najmanja sansa se mora pretvoriti u brejk ili set ako je u pitanju tajbrejk. Bice bas tezak mec za Janka, on nikako ne voli da igra sa high serverima ..

Comment

• Eh sada slijedi slager dana... Monfils - Tsonga...trebao bi da bude dobar mec, no vidjeti cemo..

Allez Monf
            He may not be one of the best, he certenaly is not the best that ever played this game, he is a great tennis player though, he is a showman capable of smiling when he is losing..He is Gael Monfils..

sigpic

Comment

• Bravo za Janka i Milosa,nista ne stigoh da vidim,samo malo Losmija koji lupa aseve kao nenormalan,kakav servis u prvom setu
              Sjutra da drzi taj nivo i doci ce do jos jedne titule.Ocemo u TOP 10
              sigpic

Comment

• Sjajan pocetak za Gaela Nazalost prekid meca zbog klizavih linija
                Last edited by hamza_TM87; 07-01-12, 16:31.

Comment

• Prekid meca...zbog ne znam ni sam cega :S

EDIT: Ako sam dobro shvatio onda zbog vlaznosti terena...jer sudeci prema slici koju vidim u Dohi je izgleda hladno...:S
                  He may not be one of the best, he certenaly is not the best that ever played this game, he is a great tennis player though, he is a showman capable of smiling when he is losing..He is Gael Monfils..

sigpic

Comment

• Bravo Janko majstore,razbio je Japanca..

Sutra veliko finale sa Raonicem tu ce pljustati na sve strane ocekujem veoma dobar tenis
                    Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• Originally posted by Alem View Post
                      Prekid meca...zbog ne znam ni sam cega :S

EDIT: Ako sam dobro shvatio onda zbog vlaznosti terena...jer sudeci prema slici koju vidim u Dohi je izgleda hladno...:S
                      Da,zato sto su linije klizave zbog ogromne vlaznosti ne zele nista rizikovati igraci,a ovi navalili da nastave.

Comment

• Originally posted by hamza_TM87 View Post
                        Da,zato sto su linije klizave zbog ogromne vlaznosti ne zele nista rizikovati igraci,a ovi navalili da nastave.
                        Ma ne bi ni ja da se nastavi...konacno proigrao i sada treba da se povrijedi...taman posla..iako bi volio da se odigra danas..sutra je novi dan..jos nedelja..komotno bi se i sutra finale moglo odigrait..

sigpic

Comment

• Ja razumijem da nece da igraju u ovakvim uslovima,ipak AO kuca na vrata i niko ne zeli da rizikuje povredu.
                          sigpic

Comment

• Upravo se nastavio mec...valjda ce biti sve uredu..

Na moju radost Monfils igra dobro...Tsonga jos nije u ritmu te dosta grijesi, ali i kada pogodi onda to Monfils stigne...kada se jos uzme u obzir da ga servis ne sluzi najbolje...nije iznenadjujuci rezultat (mada nije neka prednost...to je samo 1 break)...mada ovdje se jos nije zakuhalo..a kada bude..biti ce paklen mec..
                            Last edited by Alem; 07-01-12, 17:12.

sigpic

Comment

• Gael igra jako dobro ali je i Jo usao u ritam,onaj prvi servis gem sto je odigrao prije prekida je bio ocajan.Opet vrlo je vazno da je Gael na visokom nivou dva dana zaredom,neki novi momenti
                              sigpic

Comment

• Ovaj jednorucni pasing Joa je nevjerovatan...kako ga dovraga izvodi..

Sad su se razigrali..sada gledamo pravi tenis..

sigpic

Comment

Working...
                                X