Announcement

Collapse
No announcement yet.

Kladionica: NBA

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Reise
    replied
    Kolko ja znam, Fila ima Bajnama i imala je povrede, ne previse ozbiljne, J-Richa i Nik Janga. Tako da ne znam kako mozes da uporedis njih sa Torontom kojeg povrede kidaju. Barnjani, Lauri, Kleiza, Anderson, Filds - vecina njih ima i vise od jedne povrede, npr. Kleiza ima vec 3. I sve im se izdesavalo u toku sezone, jedan mec nisu skupili zajedno svi oni, a to su im glavni igraci. Ne mozes od njih ocekivati nesto veliko u ovom slucaju.

A i ovo je tema za kladzu, pa necemo vise o tome.
    SAS i Atlanta u hendikepu i Lejkersi za veceras.

Leave a comment:

• T-Snell
    replied
    Kako mozes da poredis Filadelfiju - ozbiljan tim koji je kompletan mozda i Top 4 na istoku i Toronto koji se i u punom sastavu i u najboljoj formi jedva bori za ulazak u PO?

Leave a comment:

• JuanDelPotro
    replied
    Ima i Filadelfija pa opet su za njih dobro plasirani...

Leave a comment:

• Reise
    replied
    Originally posted by JuanDelPotro View Post
    Toronto ima odlicnu ekipu i po meni su ne zasluzeno poslednji...DeRozan,Bargnani,Fields,Johnson....bol ju ekipu imaju od vecina tima u NBA ali ne znam zasto im ide ovako lose..
    Zato sto imaju vec 20 povreda od pocetka sezone.

Leave a comment:

• JuanDelPotro
    replied
    Toronto ima odlicnu ekipu i po meni su ne zasluzeno poslednji...DeRozan,Bargnani,Fields,Johnson....bol ju ekipu imaju od vecina tima u NBA ali ne znam zasto im ide ovako lose..

Leave a comment:

• Rondo9
    replied
    Originally posted by Reise View Post
    Ne mora od njih niko, vjeruj mi.
    Naravno da ne mora. Sve sto napisem ovde ne dodje i vi slobodno udrite suprotno. Lepe pare cete napraviti.

Leave a comment:

• z0La
    replied
    Ovo je da covek poludi....odigrao svih 13 X-eva...dosao samo jedan,a do poslednje sekunde sam imao skoro 15 hiljada u dzepu (4 Xsu trebala da dodju )

Williams pogodi trojku u poslednjoj sekundi vs Spursa...i to sa 10 metara...

Green pogadja na 0.09 do kraja vs Majamima i izbija mi 4000 iz dzepa...

Dragic mi izbija pare iz dzepa jer pogadja na 0.05...

Leave a comment:

• T-Snell
    replied
    Igraju i Lin i Harden.

Leave a comment:

• Devil
    replied
    Hoce li Lin igrati veceras ?

Leave a comment:

• Gologuzan
    replied
    Brooklyn, Minnesota, Memphis - fina kvota.
    Wade vise, Curry vise, Walker manje... Srecno ljudi...

Leave a comment:

• Reise
    replied
    Ne mora od njih niko, vjeruj mi.
    Memfis, Bruklin i Atlanta ziceri po meni.

Leave a comment:

• Rondo9
    replied
    Charlotte, Cleveland & Toronto. Jedni moraju doci.

Leave a comment:

• z0La
    replied
    Originally posted by dejanmm View Post
    a nisam ni mislio svaki dan da igram sve na X, vec da ih sacekam kad dodju u jednoj noci. A koliko sam video uglavnom tako i dolaze...nekako se spoje uvek kad dodje jedan produzetak, dodje jos...
    Znas kako,igram vec 2 sedmice X-eve.Do sad sam pogodio 6 X-eva (uzeo negde oko 20000,na uplatu odprilike 19000).Samo jednom su dosla 2 X-a.Pre nego sto sam poceo da igram,sedmicu pre,za jedno veche su dosla 4 X-a,pa onda 3 X-a...ali to ti je ono,kad ga odigrash nema ga nigde ;)

Da gatash kad ce doci X,ne znam hoce li ti uspeti.Odigram jedno veche 12 tekmi X,ne dodje nijedan,odigram sledece veche na 5 tekmi X,ono dodje na kvotu 20..nema pravila...;)
    Ako vec hoces da odigrash,sutra veche ima 13 tekmi,i tu bi trebalo da bude X-eva.Probaj da odigrash,ali ako padnesh,predlazhem ti da odustanesh odmah...;)

Leave a comment:

• dejanmm
    replied
    a nisam ni mislio svaki dan da igram sve na X, vec da ih sacekam kad dodju u jednoj noci. A koliko sam video uglavnom tako i dolaze...nekako se spoje uvek kad dodje jedan produzetak, dodje jos...

Leave a comment:

• bjelaksson[YNWA]
    replied
    miami 1
    dallas-sacramento over 198
    walker over
    new england-boston over 50

i padnem na sugavog mejoa koji ubacuje 19, a meni trebalo 21

Leave a comment:

Working...
X