Announcement
Collapse
No announcement yet.
Kladionica: NBA
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
moj tiket koji nikad nece doci ali za pracenje LAL 2, DAL 2, GSW 2, ellis +, westbrook +, bryant +, ibaka +, curry +, rendolph +, redick +
Imam i jedan jaci ali njega ne otkrivam
Leave a comment:
-
Za Toronto ne igraju Kleiza, Anderson, Barnjani i Lauri, mada im se Amir vraca zbog suspenzije. Kolko god da je Dalas nepredvidiv, mislim da dobijaju veceras.
Leave a comment:
-
Originally posted by bjelaksson[YNWA] View Postlakersi i bruklin bi trebali da dodju, a dallas cu da preskocim...
harden vise
derozan vise
kobe vise
williams vise
Leave a comment:
-
lakersi i bruklin bi trebali da dodju, a dallas cu da preskocim...
harden vise
derozan vise
kobe vise
williams vise
Leave a comment:
-
Da pitam ove koji vise prate , je li moze veceras : Brooklyn , Lakersi i Dallas ?
Leave a comment:
-
Veceras na Lejkerse sve pare. Ako ne dobiju veceras, onda neka ga sisaju svi do jednog.
Leave a comment:
-
Thaddeus Young izmislio kosarku za Nick-a, kao i Jason Richardson i Turner.
Inace...
Melo over
NY
Kobe over
J-Smoove under
Hawks
Nakon dugo vremena..
Leave a comment:
-
Milvoki cine 2 igraca...kad oni ne pogadjaju milvoki gubi....U medjusobnom duelu izmedju file i milvokija skoro samo su jenning i monta elis pogadjali i to je to tako je uvek,a igrao sam 1 tu na filu,holiday i nick young samo odigrali kao i uvek i to je to,bynum je povrednje bionisam ja nikakav strucnjak za nba nego samo zakljucujem gledajuci utakmice...
Leave a comment:
-
Da da Atlanta h1...mnogo dobro igraju bez obzira sto nemaju vise Johnsona i Crowforda i Heynricha
Leave a comment:
-
Po meni je Filadelfija obican tim,sastavljen od prosecnih igraca....ili eto na primer Milvoki...imaju 2 igraca...Montu Elisa i Jenningsa....pa opet imaju skor mnogo bolji od Toronta///a Bynum,Nick Young i Holiday to je cela Fila.......zato mi nista nije jasno
Leave a comment:
Leave a comment: