Jbg zamalo
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Prijedlozi, kladionicarska diskusija, misljenja...
Collapse
X
-
Sutra Finska-Ceska vise poena, ja odigrao po 148.5 ali sve do 152.5 penal po meni3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Verujem da mislite da kladionica nije opasna ali pazite se i probajte je ostaviti zauvek sto pre mozete.. Ja sam pre 4 godine bio na ivici smrti jer sam zbog kladjenja izgubio i vreme i novac i porodicu..isao sam na lecenje...ako neko misli da ide u mom smeru evo i nesto sto bi moglo biti od pomoci..molim vas ne zanemarujete ovaj savet jer pisem iz licnog i veoma bolnog iskustva.. https://www.youtube.com/watch?v=VCQBgFBqqS8
Comment
-
Originally posted by Hombre666 View PostVerujem da mislite da kladionica nije opasna ali pazite se i probajte je ostaviti zauvek sto pre mozete.. Ja sam pre 4 godine bio na ivici smrti jer sam zbog kladjenja izgubio i vreme i novac i porodicu..isao sam na lecenje...ako neko misli da ide u mom smeru evo i nesto sto bi moglo biti od pomoci..molim vas ne zanemarujete ovaj savet jer pisem iz licnog i veoma bolnog iskustva.. https://www.youtube.com/watch?v=VCQBgFBqqS8
Takvi se lako navuku i na alkohol, nikotin, drogu, cokoladu, internet, TV, zene, hranu.. Ponekad postanu previse gojazni jer ne mogu iskontrolisati svoje neuroticne reakcije..
Sve te navike su stetne, a kockanje je samo jedno u nizu, pa bi se onda reklo da ne treba da se odvikavas od kladjenja vec da razmislis o sebi i o nacinu na koji razmiljas, reagujes, zivis i da polako menjas pristup stvarima.
Ja se kladim ceo zivot, iz zabave iskljucivo. Nikada nisam pokusao da postanem bogat od kockanja. Uplacujem onoliko koliko mi nije zao da ulozim za tu vrstu zabave, 200-300-500 dinara. Dobitak 2-3 soma i to je to, a otrpilike sam uvek na nuli kad se sve sabere i oduzme.
Tako da, za mene, kladionica je odlicna stvar i srecan sam sto postoji.
Comment
-
Realno ako se nervirate mnogo i kad izgubite pare na kl,i posle toga zalite,a ne gledate na to da ste sebi ucinili zadovoljstvo,digli adrenalin ucinili utakmicu zanimljivijom,tipa kao kad popusis paklu cigara sa uzivanjem,ne pusim al vidim druge,ili popijete neki alkohol,i na taj nacin pricanjvate sebi zadovoljstvo...onda trebaodmah da batalite kladionicu...Narvno samokontrola kao i kod svih poroka najbitnija,ako to ne postoji onda sledei kolaps u svakom poroku.
A sto se tice kl,moze i sto kaze Limun iz zadovljstva a moze i ozbiljnije,al potrebno je po meni izuzetna disciplina i naravno sportsko znanje,informisanostLast edited by 61563; 25-08-17, 11:15.
Comment
-
Busta je po mom misljenju poklon danas.
Shapovalov-Busta 2 2.20Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by MareLFC View PostBusta je po mom misljenju poklon danas.
Shapovalov-Busta 2 2.20
Poslato sa NEM-L21 uz pomoć Tapatoka
Comment
Comment