Announcement
Collapse
No announcement yet.
Prijedlozi, kladionicarska diskusija, misljenja...
Collapse
X
-
Na jednom tiketu pogodim sve sto se tice kosarke i naravno promasim fudbal
A ove igrace sam izmasio opasnoDreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Pao sam na smrdljivu Albu za 5000 igrao sam plus koseve
Uhvatio Zvezda 1 i +
Zalgiris 1 i +
Barsa 2 i -
i na najmanju kvotu padnem e mrcineDreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Ma uzimaju 2-3 razlike, jesu losi drama, ali Werder je posebno los, ne vjerujem da ce nas danas namuciti
Comment
-
I nije pocelo bas prema mojim ocekivanjima, hajde konji igrajte !!
Comment
-
Ljudi zasto cepate na Dortmund kad su oni digli ruke od lige,gledam bas svako kolo vas obara Dortmund pa ja na njih i na Liverpul ove sezone ne bih igrao ni da igraju sa najgorim timom lige,x kao zgrada dolaziDreams are coming true.
Comment
-
Pa nisu osmi Bice, pa da dizu ruke, oni ce ispasti iz lige ako ovako nastave
Mene su ispostovali protiv Hoffenheima, i dalje sam ubijedjen da ce i danas .
Comment
-
Ja sam ih odigrao 1 ove sezone i dobili su 1-0 ne secam se koga i video sam da nema 'leba od njih
Ma nema to veze izgurace oni pred kraj sezone do 10-og mesta sad se ne opterecuju,nego kad ispadnu iz LS oni ce da zapnu u ligi i ima da biju sve redom,tada ih treba igratiDreams are coming true.
Comment
-
Originally posted by bice View PostJa sam ih odigrao 1 ove sezone i dobili su 1-0 ne secam se koga i video sam da nema 'leba od njih
Ma nema to veze izgurace oni pred kraj sezone do 10-og mesta sad se ne opterecuju,nego kad ispadnu iz LS oni ce da zapnu u ligi i ima da biju sve redom,tada ih treba igrati
Comment
Comment