Announcement

Collapse
No announcement yet.

Prijedlozi, kladionicarska diskusija, misljenja...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ja izbacio Toronto iz jednacine i gurnuo 5 soma na Al Ahly i Inter X2 za dobitak od 8845 da bi galantno u 22:55 ostavio 45 dinara radnici u kladzi
    VALENTINO ROSSI #46

Comment

• Originally posted by Miletić View Post
      ja izbacio Toronto iz jednacine i gurnuo 5 soma na Al Ahly i Inter X2 za dobitak od 8845 da bi galantno u 22:55 ostavio 45 dinara radnici u kladzi
      Dzentlmen
      Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• Originally posted by Rossonero View Post
        Portland
        Toronto
        Jefferson 20.5 -
        Green 19.5 +
        Butler 18.5 +

10.12
        Ovo vec pocinje da mi ide na neku stvar..

Comment

• Ja sam ocekivao minus na Green-a,mada me iznenadio Teague,upao je u tezak kanal izasao samo 1 plus u poslednjih 6 utakmica tako da bi trebalo gadjati plus na sledecim mecevima
          Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• Ono kad izbacim Boston i dodam Sunse
            sloboda ili ništa

Comment

• Bayern-Frajburg TR 4-0 kvota 7
              Dreams are coming true.

Comment

• Kako ce Bajern da mi izbaci tiket, igrao sam da daju oni 3+, evo mase 100 sansi

To je to... Kad krene crna serija prvo Finiks primi nemogucu trojku o tablu u poslednjoj sekundi, onda Bajern pogadja 2 stative u mecu koji je trebao da se zavrsi 5:0 (facepalm)
                Last edited by mark !t zer0; 16-12-14, 21:50.
                sloboda ili ništa

Comment

• Veceras nba

Beal 16.5 +
                  Mark Gasol 18.5 +
                  Gay 21.5 -
                  Elis 21.5 -
                  Anderson 15.5 +

Pa proberite nesto po meni sve realno,sem Gasola koji je u nesto losijoj formi
                  Dreams are coming true.

Comment

• Carmelo 25.5+

ne igra Shunpert a i JR Smith je povredjen tako da ce biti suteva, a Dalas igra brzu kosarku na mnogo poena, proslu Carmelo dao 34 poena tako da mislim da je usao u lep ritam...

hokej, Montreal 1 @1.75, ja singlirao sa 3 soma
                    VALENTINO ROSSI #46

Comment

• Celsi lagano,Belenenses odradio,Real taman 4,koliko treba... Celta 3:1...Valensija uhvacena na GG..Ruse me momci iz Hamburga koji citavo drugo poluvrijeme imaju igraca vise i ne uspijevaju da ubace taj jedan gol koji mi je bio za GG.Ovim pobjedom Stutgart pobjegao sa dna.To sam se zeznuo jer nisam dobro vidio da je mrtvi Hamburg dao samo 7 golova do sad A Sautempton,to je bila greska odma po uplacivanju.Kazem curi 'bacice me Sautempton' ..Nisam bio skoncetrisan juce

Bjezmo Grumfe,njih je dvojica a mi smo sami!
                      sigpic

Comment

• sta je ovo svi igraju keca u kladionici u hendikepu na asesoft, i to masne pare se uplacuju
                        KK PARTIZAN, Boston Celtics, ATLETICO DE MADRID

Comment

• Poklon kvota X2 na Wolfsburg veceras,tu ce biti 1-1 ili 2-2
                          Dreams are coming true.

Comment

• Veceras se vratilo,
                            psv
                            liverpool
                            psg,

dve dosle iz prelaza.

Plus psv u 92 minutu
                            sloboda ili ništa

Comment

• Originally posted by bice View Post
                              Poklon kvota X2 na Wolfsburg veceras,tu ce biti 1-1 ili 2-2
                              Juventino

Spoiler
                              Samo mi nemoj reci da nisi uplatio nista.

Comment

• Braniti tiket ili cekati Dallasa?

Detroit 1X = 2.54

Comment

Working...
                                X