Announcement
Collapse
No announcement yet.
Prijedlozi, kladionicarska diskusija, misljenja...
Collapse
X
-
2 spanska derbija, Atletiko - Viljareal, i Bilbao - Sosijedad (baskijski derbi). Znajuci Spance, ocekujem zute kartone na ovim tekmama. Tako da bi mozda moglo da se proba ovo...
Atletiko - Viljareal ztk vise od 5.5 (1.85)
Sosijedad - Bilbao ztk vise od 5.5 (1.65)
3.05I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
Sporting - Moreirense 0-1 poluvreme. Sporting nije jos nijednom ove sezone napravio prelaz u ligi. Mozda im je sad pravi momenat. Kvota je sramna (3)... Da je 5, pa i da razmislim, ovako ....
Atletiko - Viljareal 5 zutih u prvom pol... Ajmo jos 1...I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
Bunar, duboki bunar. Najgori vikend do sada.There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Originally posted by Indigo View PostBunar, duboki bunar. Najgori vikend do sada.Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Originally posted by Duka View PostZnaci,cekam Everton gg....ajde sad predlozite kako da se gradim veceras?
p.s. Ili da cekas live, ima ta opcija i tamo, ali to je mnogo rizicnije...;)Last edited by z0La; 15-12-14, 15:49.I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
-
Originally posted by Miletić View Post50e na NG, ili si dobar 40 ili 100e na kraju
meni vikend 0, sve sto sam uhvatio u subotu prosuo tako sto sam prespavao UTD a onda odigrao na mrtvi Sporting
za veceras Al Ahly 1
Inter X2
Toronto 1
@2.3
na malo jaci ulogsloboda ili ništa
Comment
-
-
I meni je vikend bio katastrofa, od fudbala nista nisam mogao pogoditi, mada ruku na srce, ko je ovaj vikend uzeo nesto, a da nije igrao singlove,tipa dvica na Romu, onda svaka cast
Brat NFL je izvadio situaciju, kao i prethodne 3 sedmice. New England, Seattle, Denver i Dallas ( gdje mi je bila poklon kvota 2.45 ) .
Comment
Comment