Announcement

Collapse
No announcement yet.

Prijedlozi, kladionicarska diskusija, misljenja...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Šmekerica dan danas vidim, sad mi žao što sam bio samo turista

Comment

• Originally posted by Brajkula View Post
      Sve vas puno volim
      Prodje i meni Napoli

Bjezmo Grumfe,njih je dvojica a mi smo sami!
      sigpic

Comment

• Promenio sam ime teme u "Kladionica: Mix, saveti, komentari, kritike, kukanja...", da ne otvaram novu temu jer među istima ne postoji tema u kojoj se mogu komentarisovati mix tiket sa više sportova, takođe ne postoji tema za tipovanje evropske košarke, pa je možda i najbolje da se sve to strpa u jendu temu.

Ja ću danas od ovog Eutoligaškog basketa da igram

Žalgiris-Partizan gost under 71.5

Partizan bez Kinzija, Bertansa, Vestermana i Milosavljevića, sa samo Bogdanom od udarnih napadačkih igala, teško da će na ovom gostovanju prebaciti ovu granicu, sad jedino ako Musli ili Gagić ubace 20 poena što je meni naučna fantastika.

Makabi-Bajern 1H (9.5)

Po mom nekom mišljenju Bajern je dotakao svoj maksimum a ujedno reklo bi se i cilj plasmanom u top16 fazu i sada idu na jedno od najtežih gostovanja na turniru. Ovde se vodim logikom da su KKCzv i pkk u najmanju ruku izjednačeni rivali sa Bajernom, a kako su prvi tamo išli u -15, drgui čak u -21, ne vidim zašto i Bajern ne bi išao u bar -10.

Treba probati i Bogdana na over večeras jer je prirodno da on večeras troši najviše lopti u nedostatku gore pomenutih, a kako se isti predstavlja kao najtalentovaniji bek Evrope isto tako je prirodno da u spletu tih okolnosti on ubaci bar 30% poena pkk-a. Sada ako smo već postavili granicu da pkk ide ispod 71.5 i da za primer uzmemo da će npr. ubaciti 65 poena, onda nam je 30% 65 zapravo 19.5 poena, sad sve zavisi od granice koju očekujem tu negde na 16.5, 17.5.

Comment

• Od mene nista pametno...kosarku bas slabo igram,a od fudbala danas nema koristi...eto mozda ovo,cisto da se ubije vreme...

Al Hilal : Najran - jednostavno 3+,ili probati tm2 1+,ili extremnije 1tm2 1+ (da gost daje gol u prvom poluvremenu)
          Ja cu ovaj par ispratiti iz 2 u 1...vole ovi iz SA da namestaju s' vremena na vreme...

Al Shabab : Al Taawon - 3+ ili GG

Al generalno sam za to da se preskoci danas kladza...
          I LOVE HOUSE MUSIC!!

Comment

• Na utakmicu 2981 tip pk 2-1 u singlu možete uplatiti još maksimalno 153.85 din tj ovaj Al Hilal

E sad je dodatno sranje sto ne moze 1 par ispod 200 din.I fakticki,ti ne mozes da uplatis 153 dinara na jednu tekmu,nego moras da dodas jos jednu....

mrzim Mocart,najveci su smradovi...

p.s. Dodao sam sutra da PSV daje 1 gol...kvota 1.01,al kapiram da je sigurica...
            Last edited by z0La; 13-02-14, 18:11.
            I LOVE HOUSE MUSIC!!

Comment

• Danas opet turista fazon

Caen-Arles 1 & 2-3 (2.65)
              Steaua-Con.Chiajna dp11 (2.30)

Comment

• Evo nesto i od mene...

Slazem se za Caen....to je po meni kec...mozda i 1-1
                Istres - 3+
                Metz - GG ili 3+,ili cak probati tm2 daje 2...pa sta vam se svidi..
                Dodreht - 4+
                Elche - GG ili VG2
                Piterboro - 1+I&1+II ili VG2
                Swidon - GG ili 3+...mozda cak i probati X
                Milan - 3+ ili 4+
                Majnc...uff,za ovu tekmu stvarno neam pojma,a moram nesto odigrati,gledacu je na Eurosportu...mozda 1+I&1+II
                I LOVE HOUSE MUSIC!!

Comment

• Mozda ne bi bilo lose probati jednu tekmu iz Belgije 2 Eupen-Moeskroen iz 2-1 kvota se krece izmedju 27 i 30.U prvom delu sezone sam ih uhvatio u sistemu takodje je bio prelaz pa sto ne bi opet dosliVredi probati
                  http://youtu.be/6vTNGyjsDKs

Comment

• Originally posted by z0La View Post
                    Majnc...uff,za ovu tekmu stvarno neam pojma,a moram nesto odigrati,gledacu je na Eurosportu...mozda 1+I&1+II
                    Ja ih imam na nekom turisti da daju 2 gola. Dakle Majnc daje 2, a išao sam na priču da je ovaj Hanover klasična domaćinska ekipa.

Što se Kaena tiče tim koji pretenduje na promociju, mesec dana bez pobede, red je, a pojačao sam ga sa kombinacijom golovi, jbg nedostatak ponude nema kako da dignem kvotu za turiste.

Comment

• Kaen je sad u kupu odigrao fantastican mec protiv Lila i nazalost izgubili na penale,ako ponove takvu igru nema sumnje da ce doci 1 kao kuca.A dobro je kombinovati sa golovima kao sto rece brajkula.Arl igra poprilicno tvrde meceve,u prvom delu sezone ih je Kaen u gostima dobio sa 3-2.Tako da sve ukazuje da ce napokon Kaen pobediti.
                      Sad sam malo bacio pogled na te francuze i nasao jos dve tekme na golove.Prva je Klermon-Nior 3+.Klermon nije dosao kuci 3+ jos od septembra a kvota je oko 2,50 red je da se negde raspucaju
                      A druga je Iz Francuske 3 Gazelek Ajacio-Orlean 3+.A sta tek reci za ovaj Ajacio koji cele sezone kuci nije dosao ni jednu na 3+,a kvote se krecu od 2,50 do neverovatnih 2.90.

Comment

• @GAUCHOS, ne smeš smetnuti sa uma da ti nižerazredni Francuzi u bar 70% slučajeva po kolu dolaze 0-2, nije ti pouzdan tip tamo 3+, odatle i te velike kvote.

Comment

• Ma znam da su kod njih kvote neverovatne na 3+ i da retko kada dodju vise od dva gola nego mi je ovaj ajacio zapao za oko jer je prosto neverovatno da ni jednu tekmu kod kuce u dosadasnjem delu sezone nisu dosli vise od dva gola.Valjda ce se i oni nekada raspucati

Comment

• Lepe su kvote na Francuze nize lige na golove,a ume cesto da dodje,bar u ovoj 2. ligi..

Ja cu Istres da ispratim 3+...i to cu da vezem verovatno sa Kaenom i da nadjem jos 1 Francuza...
                            Ovaj Metz nije dobio u gostima ima 3 meseca,dal mu je vreme konacno...a i ovaj Nimes nije neki domacin...

p.s Auuu,na Metz kvota 3.3...a X2 je 1.57...cak je i da Metz daje bar 1 gol kvota oko 1.5...
                            Last edited by z0La; 14-02-14, 19:29.
                            I LOVE HOUSE MUSIC!!

Comment

• Dobar ti je ovaj fiks na Metz samo ne verujem kolika je kvota na dvojku uzimajuci u obzir raspored na tabeli,potcenili su Metz bas.vredi probati

Comment

• Mora da ima neka informacija za Metz.Jeste Metz los gost,al nije ovaj Nimes dobar domacin da bi kvota bila ovolika...

2-2&3+....kvota 14....
                                I LOVE HOUSE MUSIC!!

Comment

Working...
                                X