Originally posted by Skrillex
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Prijedlozi, kladionicarska diskusija, misljenja...
Collapse
X
-
Nisam htio da gubim pare i da igram na LFC, odigrao Udine daju gol 1,55 psv daje gol i atletiko,a ranije rubin,inter i rukomet dinamo minsk 1X bilo 27-27 naravno xD
Fin dan za mene.sigpicGdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!
Comment
-
-
Ovo sto je danas podolazilo, ja ne znam da li je iko dinara uzeo...
Comment
-
Originally posted by Rossonero View PostSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
4-0 vodili
http://www.flashscore.com/match/EyJlpNpB/#match-summary
Ne vjerujem na kakav nacin sam pao
Comment
-
Dva puta sam live igrao XJednom na 2-3 jednom sad
Svugde imam lepe pare , sta god da dodje , na Depo kad sam stavio 1 bila 29,45 kvota , kakva ce biti senzacija ako udje
Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Xaxa pa ja bih se ubio onako opusteno.There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Brate moj ja bi kupio kartu za London i ovo licno pokazao Vengeru , obijes mu stan ili tako nesto , da bi ti bar 10kSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
Comment