Announcement

Collapse
No announcement yet.

Prijedlozi, kladionicarska diskusija, misljenja...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• spakovali su celu namestaljku i preokret u jedno poluvreme
    uvek sebi kazem kada ima tako nesto odigracu gg 3+ ali zaboravim uvek ponese me ogromna kvota na prelaz...
    VALENTINO ROSSI #46

Comment

• Jbg Ja imam lep tiket Fulam,VBA,Bajern i PSZ , jos VBA da ga zabije pa da polijem nadu u Zlatana
      Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• Valjda PSG nece ovo da prokocka

Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• imao sam Chelsea, Juventus, PSG i Zenit na nesto jaci ulog... zenit izjednace i dobiju igraca vise i produzi im covek zaustavno 10 minuta i nista...
          VALENTINO ROSSI #46

Comment

• Provuce se Chelsea nekako

Cekam PSG da sacuva prednost , Barcu kosarku , Real kosarku , Juventus i Porto , za dobre pare

Ima nade
            https://www.youtube.com/watch?v=U2wI197Vvg4 <3

Comment

• Originally posted by Rossonero View Post
              Chelsea
              Bayern X2
              Juventus

@ 2.40
              Jos Juve

Comment

• PSG

Comment

• Originally posted by Rossonero View Post
                  Jos Juve
                  I meni jos juve prosao Celzi i Congu.
                  Cekam na sedmicnom jos Real,a prosao Napoli prije neki dan,a danas Celzi,Bajern i PSG.
                  Mada ajmo juve sada.
                  sigpic
                  Gdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!

Comment

• Glupi Lorient , ne moze X kod kuce odigrati sa Nicom

Comment

• Grande grande Monnet-Paquet

Kakva dominacija danas
                      Last edited by Mr.M; 22-09-12, 20:48.

Comment

• Lorient ima ogromnih problema sa povredama.
                        sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Juve

Comment

• Come on , 166

Ne mogu ovo zajebati ni Porto , ni Real

https://www.youtube.com/watch?v=U2wI197Vvg4 <3

Comment

• Jesu li ovi iz Napolija tolko retardirani da ne mogu da daju gol, a igraju sa igracem vise od 2 minuta.
                              sigpic

Comment

• O daaaaaaa moj tim Dijon bijo x , dobijo sam o daaaaaaaa

Comment

Working...
                                X