Originally posted by taliesin
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Crvena zvezda
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Kanga mora ostati jer ne vidim ko ga moze zameniti a nece bas ni grobari sedeti skrstenih ruku.
Ne vidim sta ce nam starac foco od stotinu ljeta u vidu base. Kao i lukovic trebao nam je pre tri godine, a ne sad.
Samo da se ne dovode i ne nagomilavaju igraci. Kakav basa kakav crni lazic. Taman smo dosli na dvadesetak upotrebljivih imena.Last edited by NateHuffman; 27-08-17, 08:40.
Comment
-
DLT je i pre toga na mecevima sa Spartom pokazao maksimalan profesionalizam i odigrao bez greske...Nije kiborg pa da saltas sa pozicije na poziciju a da igra isto...Ono sto je fakat da je njegov odlazak od svih stranaca, najbezbolniji...
Sto manje tumbanja na kraju prelaznog roka, bicemo jaci...Ja bih bez problema potpisao ovaj tim bez ijednog odlaska ili dolaska..."A football team is like a piano. You need eight men to carry it and three who can play the damn thing." Shankly
Comment
-
Mozzart najavljuje ovaj sastav za večeras: Borjan - Stojković, Savić, Le Talek, Gobeljić - Krstičić, Donald - Srnić, Kanga, Radonjić - Boaći
Imam neki osecaj da bi Radonjic mogao da bude zvezda veceri"A football team is like a piano. You need eight men to carry it and three who can play the damn thing." Shankly
Comment
-
Originally posted by taliesin View PostJe l' ovo istina da dobijamo cetiri boda za koeficijent na osnovu toga sto nam Uske skuplja prasinu u muzeju? Ako se za pobedu dobijaju cetiri boda je l' se dobijaju dva boda za finale? Pitam zbog finala Kupa UEFA, da neko ne shvati pogresno.
Sest bodova bi nam leglo samo tako.
Najveca promena je sto se brise udeo nacionalnog kojeficjenta (onih 20% n.k. tokom jedne sezone koji su se dodavali na klubski k.)
Kada se sve oduzme za 5 sezona, i doda ovo sto smo ostvarili, nas K.k. je oko 5.
Dobra stvar je sto klubovi iz jacih liga gube puno vise i sto za svaku pobefu dobijamo po 2 nova boda, te za remi 1.
Comment
-
Negde sam i ja procitao da valjda ima jos jedan koeficient gde se racunaju ti prethodni osvajaci...valjda za podelu novca...ne mogu sad da nadjem da me ubijes...
Uglavnom nece nam sigurno odmoci to sto smo bili prvaci Evrope...Last edited by ZvezdaIznadSvega; 27-08-17, 10:43."A football team is like a piano. You need eight men to carry it and three who can play the damn thing." Shankly
Comment
Comment