Originally posted by jevta1992
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Crvena zvezda
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Moze kad dodje do 50 kila, kada bude naucio da se vraca u odbranu i kada bude pokazao bar malo zivota u sebi. Ovako Petko ludi Cigan, svasta ce im raditi. Pogotovo sto Spajic nece moci bas uvek sam sa Mitrovicem i kasnije Kojicem.
I nisi promenio avatar.Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Čovjek čiju sam sliku stavio u avatar je moja najveća nada. Važno je samo da u prvih 20-ak minuta ne primimo gol, jer nas je to uništavalo do 2012. godine, a poslije je bilo fino...
Comment
-
Немој да зајебавате, најкомплетнији бек лиге је дечко имена Филип Младеновић, играмо фудбал а не бокс, каква црна туча и то, неће то дозволити доктор професор Рикардо.
Петковић иначе једна јако антипатична и мени ништа мање огадна персона, ау колико мрзим ону фацу, три пута он долази код нас и ми три пута не можемо да укапирамо да се ради о благо речено препотентном дебилу.
Comment
-
Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Zaniljivo,neka bude tacno da ce Miki da resi golom
Nemoj Mladju molim teI promeni Avatar
Slazem se da treba Luka,on zivi za ovakve utakmice.On,Kasalica,Petkovic.Kasalica treba od pocetka jer je prebrz za njihove defanzivce,tacnije oni su prespori za Daudu,Lazovica i Kasalicu.A ako treba u drugom da udje Milunovic.
Comment
-
Još 25 sati...
Comment
-
Izgleda da ce i RTS uspeti da izbunari prenos.sigpic
"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant
Comment
-
Rašović:"Mi igramo pred svojom publikom."
Comment
-
Originally posted by dejoo94 View PostRašović:"Mi igramo pred svojom publikom."Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
Comment