Announcement

Collapse
No announcement yet.

FK Crvena zvezda

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Uki brate niko vas ne voli.

    @madrid

    Ma trebalo je penal kao protiv Vose.
    sigpic

    Comment


    • Odakle početi .. ma ovaj kup smo tankovali, i skrivali karte za nedeljno gostovanje na istoj ovoj oranici.

      sarcasm mode off

      Kad sam video sastav, znao sam koliko je sati, isto kao i protiv Napretka.. jbg, skoro 4 decenije iskustva! Ja stvarno ne znam šta je Miloje mislio da probije sa Srnićem i Milićem, a neigranje Adžića me već poprilično deprimira.
      Sudija totalno nedorastao zadatku, puno grešaka na štetu oba tima. Poslati ga na kaljenje u SOS ligu budućih šampiona! Stanje terena u Šapcu, kao i položaj kamere još jedna velika sramota Kokeze & co.

      Opraviti Bena za nedelju i staviti Adžića u 11, i da se uzmu ta 3 boda, da se vratimo na šampionsku stazu. Kup ću nekako preboleti..

      Comment


      • Originally posted by madrid View Post
        Covece samo smo izgubili i ispali apsolutno zasluzeno, sta ti je?!

        Kako je trebalo u ovom konkretnom mecu da nas tretiraju?
        Covece....

        Ovaj meč je dokaz onome što sam pisao da nije baš sve tako namešteno za Zvezdu, nego se malo više da ne kažem šta pojedinci koji ne navijaju za Zvezdu. Malo više oni kukaju, a posle Lučana iskusno ćute. A najgora sorta su "objektivni zvezdaši" što brže bolje trče da pišu "bio je penal sramota me što sam zvezdaš" npr...

        Nije taj ni zvezdaš ni ništa nego "ateista" kad se radi o klubovima.

        Evo kako Zvezda koja ugnjetava sve ne može da uzme jednu duplu krunu nek mi nacrtaju.

        Čokle niko, retko ko.

        Comment


        • Originally posted by salelesa View Post
          Odakle početi .. ma ovaj kup smo tankovali, i skrivali karte za nedeljno gostovanje na istoj ovoj oranici.

          sarcasm mode off

          Kad sam video sastav, znao sam koliko je sati, isto kao i protiv Napretka.. jbg, skoro 4 decenije iskustva! Ja stvarno ne znam šta je Miloje mislio da probije sa Srnićem i Milićem, a neigranje Adžića me već poprilično deprimira.
          Sudija totalno nedorastao zadatku, puno grešaka na štetu oba tima. Poslati ga na kaljenje u SOS ligu budućih šampiona! Stanje terena u Šapcu, kao i položaj kamere još jedna velika sramota Kokeze & co.

          Opraviti Bena za nedelju i staviti Adžića u 11, i da se uzmu ta 3 boda, da se vratimo na šampionsku stazu. Kup ću nekako preboleti..
          Ovo sto ti pises je ono sto ja pricam i smatram da je tacno. Zvezda nema dobar skauting. Mi nemamo zamene za igrace i to se opet vidi. Ja znam da je dosadno to pisati opet, ali je ovo postalo smesno. Mi dve sanse ne mozemo da napravimo kao ljudi. Mozemo da se zalimo mi i na sudiju i na teren i na bilo sta drugo, ali mi nismo dali gol, mi nismo stvorali sanse i sami sebe smo pobedili.

          Comment


          • Uki ja ni ne kazem da zvezda namesta i da ima monopol nad prvenstvom, jednostavno smo najbolji ove godine, samo ti kazem za ovaj deo kako ne smes biti zvezdas je glupost u zemlji u kojoj su zvezdasi vecina.

            Comment


            • Al ti ne shvataš da pišeš ono što svi znamo i sad da kukaš na plus razlici, sami Zvezdaši stvaraju tenziju sami sebi, i ta negatina energija se nakupi i proširi društvenim mrežama i eventualno prenese na igrače ako li samo udju na neke vesti tipa b92. Jesu oni profesionalci ali ta atmosfera koja se oseća u vazduhu, ta luzerska što nam je ušla pod kožu mora da se spere i da počne da se razmišlja poziivno. Dok smo prvi pozitivno, nije došlo do nivoa da se kritikuje, kao kod Grofa koga smo pljuvali od Ludogoreca dok nije izgubio titulu. Dakle kredita za ovu sezonu ima ne moramo se dizati pre potrebe na noge.

              A Madrid to ja malo tako, neke da nerviram, a malo i kukam nad našom sudbinom čekam treću zvezdicu godinama. Bili smo najbolji i prošle, kad su oni igrali sa Džombom golubarom ne sećam se nikakvog plej ofa, sećam se samo ode Partizan na 5 razlike do 10 i ćao. Ovi "naši" slepci ne znaju ni da nameste za nas pa sve malo malo Partizan uzme titulu.

              He he kako smo mi cigani glupi ne znamo ni da namestimo he he he he
              Last edited by Cassius Clay; 14-03-18, 17:38.

              Comment


              • Ne treba sad ici u krajnost...Uzecemo mi titulu, prosto smo najkvalitetnija ekipa u ligi bez obzira sto smo slabiji nego jesenas...Upali smo u krizu i sto pre nam treba neka ubedljiva pobeda...nisu ovi momci preko zime zaboravili da igraju fudbal...Mene je samo CSKA iznervirao...prosto zato sto smo ispustili veliku sansu zahvaljujuci Terzinim transfer kombinacijama...ona ekipa jesenas bi ih glat izbacila...
                Last edited by ZvezdaIznadSvega; 14-03-18, 17:39.
                "A football team is like a piano. You need eight men to carry it and three who can play the damn thing." Shankly

                Comment


                • Sezona predugo traje i plej of nije potreban. Kakav plej of čemu on doprinosi i kad se ta glupost ukida. Da stvar bude interesantnija prve sezone kad se ukine Partizan će nam bežati cele sezone kao za inat, možda tako i uzeti titulu. Ali neka.

                  Comment


                  • Pa sad...inace Partizan je jedini bio protiv uvodjenja tog doigravanja zato sto u tim momentima njima nije odgovaralo...sad se mi bunimo...ne mozes ugoditi i jednima i drugima...
                    "A football team is like a piano. You need eight men to carry it and three who can play the damn thing." Shankly

                    Comment


                    • Stvar je u tome sto igraci sami po sebi nisu krivi uopste. Ja opet kazem, momcima skidam kapu i svaka im cast na svemu sto su uradili ove sezone. Oni su doneli radost svim zvezdasima, radost koju bas dugo nismo mogli da osetimo. Ali nije na igracima da dovode igrace. Na igracima je da igraju i mislim da su oni i u ovom mecu pruzili maksimum i to se ne dovodi u pitanje. Sa druge strane, ne mozemo da krivimo teren ili sudije za nepostignut pogodak. Ja to pricam uvek i kad nas vidno ostete i kad je teren katastrofa i kad mi damo gol iz neregularne situacije. Fudbal se igra na gol vise i to je to. Ja prvi ne podrzavam pricu Partizana "mi smo osteceni, mi smo osteceni" a nesposobni su da daju gol. Ne volim da mesam politiku u sve ovo jer se razne price vrte i mislim da u svakoj ima po malo istine.

                      Comment


                      • Sto se tice plej ofa, ja jesam za igranje veceg broja utakmica, ali nisam za podelu bodova jer je to cista glupost. Oduzeti bodove nekome ko je cele sezone radio i igrao za to je idiotizam. Ali smatram da je bolje imati tri derbija, tri meca sa Vojvodinom i Cukom nego ubaciti jos dva tri klubu Super Ligu i setati se po pasnjacima i mocvarama.

                        Comment


                        • To su nominalno bili protiv toga uprave obe sekcije su im SNS a kod nas Čović gine sa bratijom u poslednje vreme oko KKCZ koja btw nije morala da bude onako reorganizovana sada je čika Nebojšina, a u fk je Zveki Terza Cg veza, sa naravno stavom prema vodji kao prema faraonu i u fudbalu smo da kažeš 50/50.

                          Ko još veruje u one predstave za javnost gde se prejaki Vučela Zeka i ko sve brane od Save Miloševića ne znam Bjekovića, Nedića ovo ono. Spredaju nas grobari smeju nam se u facu. Naterali su nas same da poverujemo da smo povlašćeni.

                          Comment


                          • Cek, bre, Urose, postoje i drugi klubovi u Srbiji sem Zvezde, i za njih navijaju navijaci. a ne Srbi, Hrvati, Bosnjaci, ....
                            "Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
                            Meša Selimović

                            Comment




                            • Laze kako zine.... najveci zlotvor FKCZ
                              Attached Files
                              Last edited by mad for red; 14-03-18, 17:59.

                              Comment


                              • Pa to Miloju na dušu, on je stopirao transfere sve i rekao da mu ne trebaju pojačanja. Živa istina. Nisu mogli Ivanić i Djuričić a on nije hteo mačke u džaku strance i Terzić je ispoštovao to.

                                Zvezda je srpski klub, nikad nisam sreo pripadnika druge etničke pripadnosti iz Srbije da navija za isti. Ja nemam ništa protiv drugih i da navijaju, ali to je tako. To je tradicija kao sa Dinamom Hajdukom Partizanom svako ima svoju tradiciju i predratnu i posleratu(mislim na rat 90tih).

                                Mislim ne kontam ništa loše što naglašavam srpski ali kontam da se duh autošovnizma širi narodom. Kad kažem srpski kao da sam nekoga ubo prstom u oko. Tipa ovo je regionalni forum. Pa da, i ja kao pripadnik jednog naroda navijam za klub koji je iz te zemlje. Niti nekome branim da navija za isti, iako je malo verovatno da će hteti.

                                Kako mnogo manje "šovinistički" zvuči kad se kaže Budućnost je crnogorski klub a Sarajevo bosanski nego Zvezda je srpski klub. Ne verujem da je Zvezda omiljena kao ni Dinamo medju pripadnicima drugih etničkih grupa kao Partizan i Hajduk. Znam dosta Srba koji su navijali za Hajduk pa i sam Milan Gurović a nisam čuo za nekoga i vrv su retki da su navijali za Dinamo.

                                Tako da pričam stvari kakve jesu, neću da šminkam kao ti i da se ponašam kao da nekoga vredjam time što kažem srpski klub.
                                Last edited by Cassius Clay; 14-03-18, 18:07.

                                Comment

                                Working...
                                X