Announcement

Collapse
No announcement yet.

FK Crvena zvezda

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Vengeru ostani Sledeći put će ići ono ...ti si Zvezdin če... Vengereeee.... ne bi me čudilo, korektna izjava. Nek on pobedi obe do kraja i hvala mu ako tako bude.

    Comment


    • Originally posted by Uroš View Post
      Vengeru ostani Sledeći put će ići ono ...ti si Zvezdin če... Vengereeee.... ne bi me čudilo, korektna izjava. Nek on pobedi obe do kraja i hvala mu ako tako bude.
      Potpis.. A verujem da i hoće ići na pobedu doduše sa kombinovanim timom ali igraju kući sa Bateom to bi trebalo da dobiju.

      Comment


      • Originally posted by canarian View Post
        Crnaca?
        U Londonu sta se uradi, nije nemoguc i povoljan rezultat. Setimo se Partizana, Totenhema i Intera i tih meceva. Kljucan mec ce biti u Borisovu. Tamo nam treba 1:1, 2:2, 3:3 .. ili pobeda.
        Doslo vreme da se citiram.
        Prvo, engleski klubovi otaljavaju ovo takmicenje i loziti se sad da bi realno Zvezda (veliki klub bio, duh ostaje uvek i slicno) mogla da uzima bodove u Premijer ligi i Norwichu, a kamoli Arsenalu je malo bezveze. Partizan je u jednoj sezoni remizirao sa Totenhemom i bio poslednji u toj grupi sa dva boda na kraju.

        Drugo, Urose, jesi svo vreme pljuvao po tri jedina crna igraca i hvalio ostale koji se gle cuda zavrsavaju na ic i Srbi su. Kao, mi smo Zvezda, srpski ponos, veliki klub, a i Srbi su tata mate za fudbal. Citajuci komentare ispada da je Gobeljic mega carski odigrao, a da je Arsenal pored njihovih 11 (gde je bilo dosta rezervista) igrao sa jos 3 igraca, a to su Donald, Kanga i Boakye. A to su nam tri ubedljivo najbolja igraca u vezi i u napadu.

        Ja stvari posmatram realno, za razliku od debelog Grofa koji prica da je sasvim ocekivano ispasti od Ludogoreca (a nije, bilo 2:2 i 2:2), kao i sa druge strane da je Zvezda ranga Borusije, Liverpula i ostalih velicina, jer je nesto osvajala pre 30 godina. Zvezda je za ove pojmove i u sadasnjem vremenu mali klub (kao i svi sa prostora jugoistocne evrope) i ovakvi rezultati znace dosta. Za promociju kluba, koeficijent, igrace i njihovu cenu, sve ostalo pa i za finansije. Nije slucajno sto je klub krenuo da igra u Evropi tek kada je doveden dobar trener i kada su dosli dobri stranci. Ranije ili nije bio dobar trener ili nisu bili dobri stranci, rezultat je bio setnja u ligi i jedno - dva kola u evropi.

        Mislim da sada treba samo bod u Borisovu i to ce biti ok i veliki uspeh i za srpski fudbal i za klub. Najveci jos od 1992.
        You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.

        Comment


        • Pa nisu Gobeljić, Savić i Radonjić najplaćeniji. To što se pogodili da su stranci najplaćeniji i da su sva trojica crnci ne znači da treba da imam sad pardon jer su kao crni. I da su zeleni, žuti, beli, crveni svejedno. Prema njima sam najrkitičniji. Isto sam tako bio kritičan i prema Balagoju Georgievu na trenutke, i prema Brunu Mezengi, prema Borhi, prema Kaludjeroviću, prema Evandru, Martinoviću.

          Ja volim igrače kao što je Kelhar, voleo sam Avala Isaha, voleo sam Ibrahima Gaja, kakve veze ima ko je kakve boje?

          Bitno je da si doveden za to, neću praviti od Kange nezamenjivog sveca. Ne svidja mi se kako dečko igra, sebičan je, dekoncentrisan, kapa dole za golove neke, prošle godine nas je izveo iz LE ove godine uveo, sve u svemu mislim da Zvezd može naći boljeg igrača. Niste ni čuli za Kangu, sad svi dajete ruku za njega.

          Boaći je odličan napadač ali fali mu ono nešto, ja više volim zmije kao što je Ugo. Vieira bi bar jedan od ova dva šuta šmekerski zavukao.

          Da nije došao Radonjić igrao bi ko zna ko, a dečko je tu pred nosem bio svima. Super su svi stranci ali ja sam ubedjen da Srbija ima 15 Vladana Milojevića koji rade u njoj, kao što ima 50 košakraških genijalaca, da nam ne bi trebao ni Kanga ni Boaće niti bilo ko, bilo koji steanac svih boja.

          On je napravio od LeTaleka igrača. Samo on. Gobeljicu da je pre godinu dana rekao da će pojesti Volkova kao levi bek ne bi verovao. Savić igra kao zmaj, svi su na maksimumu. To je struka i to fali Srbiji, a previše je talentovane dece.

          Nek uspostavi čovek sistem rada, dao bi mu platu milion evra i nek pravi od klinaca igrače napraviće nešto.

          Ričmond je morao da da dva gola, makar jedan. Morao. Kanga ne sme onako da se ponaša. Pešić za kog sam mislio da će se tako kurtonski ponašati čeka šansu sa klupe strpljivo i ćuti.

          Dajem prednost domaćim igračima i iskusnim evropskim igračima kao što je Božinov, kao što je Budesku, jer su se naigrali fudbals, neće im dupe zinuti za prvom boljim ponudom, školivani su i imaju iskustvo.

          Donald je značajan zbog atmosfere i svega, i solidan je igrač, ali da bi on igrao neko mora da umre pored njega da l to bio Bakula ili Nenad. Lično mislim da više gubimo nego dobijamo sa njim. Bakula bi bio pit bul i Nenad bi išao više napred, u tome je mnogo bolji od Donalda, ko je gledao Seriu A zna, a bolji je i pozadi. Ništa lično. Drag mi jeste al tako stvari stoje.


          Pešić će gaziti kad zaredja par utakmica na poziciji i stekne samopouzdanje.

          A zašto insistiram još na domaćim igračima, pa pogledajte ciganšture Gobelju, Savića i Žuleta. Možeš ih prodješ al juče. Zvezda nema milione zato treba da ima dušu i srce. Ne možeš da izdvojiš 15m? Super, pokupi talentovane i potencijale koji su gledali tu Zvezdu od kako su prestali da seru u pelene, koji će da poginu tu na terenu. Dopuni sa po nekim Latinosem tipa Ibanjez koji će skontati atmosferu i naložiti se, i dovedi nekog prealjenog igrača tipa gore navedenih i pesma.

          Comment


          • Problem je sto ti njih ne kritikujes kao Kangu, Donalda, Boacija, nego kao strance. Prvo kazes kako nije bitno ko je koje boje, a onda Zule, Savic i Gobeljic osecaju klub za razliku od drugih koji ne osecaju. A da umesto njih trojice stavis bilo koju trojicu iz superlige Srbije, primali bi mnogo vise golova, ali bi i dalje imali kakve takve rezultate umesto da uklonis Kangu, Donalda i Boacija. Jer ova trojica mnogo vise znace za klub.

            Od svih tih igraca koji osecaju klub i prave ga kao da je druga reprezentacija u pitanju, Le Talek je bio taj koji je spasao svoj klub poraza. Znaci, stranac. Ispravio gresku domaceg igraca koja nas je mogla kostati poraza.

            Ne treba nama dusa i srce, vec kvalitet. Kad smo imali prva dva, deset godina nas nije bilo u evropi. A sad, prvi put u grupi i borba za prolaz. I to iz 1. kola kvalifikacija, pricam o klubu koji nikako nije uspeo da se plasira u grupe uopste. Partizan koji je 5-6 puta ulazio u grupe nijednom nije uspeo da ih prodje od 2004. godine.

            Svi ti igraci, bilo domaci, bilo strani igraju da se istaknu i odu negde. Imas primere domacih igraca (Plavsic) koji su jedva cekali da odu. Sad ce domaci kvalitetan igrac da ostaje godinama, a zli stranac jedva ceka da ode. Nece biti. Jos ako su mladji i svuda oko njih menadzeri, roditelji, pa oni ce jedva cekati da odu jer misle da su novi Mesiji.

            Milojevic je odlican trener jer ima odlican tim i sa njim ima odlicne rezultate. Za razliku od Grofa i njegovih serija u krimiligi.
            You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.

            Comment



            • sigpic

              Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
              But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

              Comment


              • sigpic

                Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

                Comment




                • Gospodin covek...ovako se promovise i klub i zemlja pre svega...
                  "A football team is like a piano. You need eight men to carry it and three who can play the damn thing." Shankly

                  Comment


                  • Група у којој је Звезда је једна од најуједначенијих и најквалитетнијих. Два кола пред крај све екипе могу проћи даље. Арсенал је сигуран а велики фајт се очекује у следећа два меча од стране преостале три екипе. Звезда игра тактички зрело, Звезда игра одважно. Можемо у следећем мечу све да решимо. Меч против Батеа биће најтежи и најважнији уназад десет година, јер брејком Звезда исписује нову страницу у ближој историји клуба. У сваком случају капа доле играчима, стручном штабу и управи. Радује ме повратак Милића.

                    Comment


                    • Sa Radonjicem mora da se radi na decision making-u u poslednjoj trecini...previse upotrebljivih napada upropasti...ima ogroman potencijal ali to bas bode oci...

                      A sto se grupe tice...resavamo mi to u Belorusiji, samo da Venger malo pripomogne...
                      Last edited by ZvezdaIznadSvega; 03-11-17, 10:40.
                      "A football team is like a piano. You need eight men to carry it and three who can play the damn thing." Shankly

                      Comment


                      • Ja ne mogu da razumem kako bilo ko moze u toj meri kritikovati Donalda, Kangu i Boacija. Donald je juce odigrao kapitenski i hrabro, trazio je loptu stalno, otvarao se (imao je onu jednu gresku, ali ko radi taj i gresi...) i podelio par vaznih pasova. Kanga je igrac koji nam je omogucio sve ovo sto danas gledamo i definitivno je tehnicki najpotkovaniji igrac kog imamo. Lepi se coveku loptu za nogu. I on jeste napravio 20 idiotskih pasova, ali nam je ta njegova lucidnost i nepredvidivost donela i najbolju sansu koju smo imali na utakmici. Boaciju juce nije bio dan, kladim se da bi na svakoj drugoj utakmici ono pretvorio u gol, ali je nesumnjivo najbolji igrac kog je Zvezda imala godinama unazad. Dobio je bukvalno svaki duel sa Holdingom, Elnenijem i Debisijem, sto sigurno ne moze svako...

                        Slazem se da se ne moze reci da su svi blistali, ali je ovo ipak veliki rezultat. I da mi je neko prosle sezone pricao da ce Zvezda za godinu dana igrati egal sa Arsenalom posavetovao bih ga da pogura zid...
                        Manchester United Serbia

                        Comment


                        • Samo doktor Vujadin Slavic
                          Mali Radonjic ce biti zmaj igrac, samo kad uskladi brzinu, prijem I kordinaciju. Za nase uslove je odlican igrac.
                          There's something wrong with me chemically
                          Something wrong with me inherently
                          The wrong mix in the wrong genes
                          I reached the wrong ends by the wrong means
                          It was the wrong plan
                          In the wrong hands
                          With the wrong theory for the wrong man
                          The wrong lies, on the wrong vibes
                          The wrong questions with the wrong replies

                          Comment


                          • @Indigo - pred nosem nam je bio. Tako bi se isto ložili na Melega da igra kod nas. A da, naša filijala Vojvodina nam nikad ne prodaje igrače, samo Partizanu.

                            Koliko se grešilo sa tim klincima dokaz je Ristić protiv nas. Sve vreme smo mislili da su klinci problem, a problem je bio nedostatak vrhunskog trenera.

                            Veliki rezultat zbog taktike Milojevića, utegnute odbrane, i neigranja prvog tima Arsenala. Da je onako grešio pas Kang a da su igrali svi, primili bi 2-3 komada samo iz tranzicije. Katai je bio Ronaldinjo lično za Kangu pa ga niko ovoliko nije isticao u prvi plan.

                            Možda sam nerealan ali trebali smo da pobedimo. Ipak je ovo FkCz. Ali dobro, sledeće sezone. Pošto ne verujem da će Arsenal u 4.

                            Boaći nije najbolji igrač kojeg je Zvezda imala godinama unazad. Bolji je Katai. On bi rešio i dao oba gola. Ne može da ti ne bude dan protiv Arsenala u Londonu gde ti za golom cena skače 3 miliona. Neće sigurno gledati highlights iz Super Lige Srbije kako daje 500 golova, pa ni ono iz kvalifikacija, od Sparte tek. Tu sep pokazao, juče je mogao da se proslavi. Uplašio se vidno. Ali mu ne zameram.

                            Svi su odigrali ok po sirotinjskim standardima, ali uveren sam, može to bolje.

                            A Donald je slabiji od obojice. Ali smo tim, to raduje.
                            Last edited by Cassius Clay; 03-11-17, 11:22.

                            Comment


                            • Nismo mogli dobiti jer prethodnih 10 godina nismo igrali utakmice na visokom nivou.
                              Znas koliko sam ja uvek za Zvezdinu decu I domace igrace ali taj Boaci je stvarno kvalitetan napadac, zivotinja u duelu, spusta se po loptu, vrsi pressing...
                              Ocekujem da cemo ga lepo prodati jer nema sile da ce ostati I sledece godine. Uzece se dobrih 6, 7 miliona a ako prezimimo mozda I vise.
                              There's something wrong with me chemically
                              Something wrong with me inherently
                              The wrong mix in the wrong genes
                              I reached the wrong ends by the wrong means
                              It was the wrong plan
                              In the wrong hands
                              With the wrong theory for the wrong man
                              The wrong lies, on the wrong vibes
                              The wrong questions with the wrong replies

                              Comment


                              • Dobro smo igrali sinoc.Moj utisak je da smo mogli mnogo vise protiv Arsenala jer su igrali sa rezervnim sastavom.Teze ce nam biti protiv Batea.Steta je sto Boaci nije pogodio,dva puta je sam izlazio pred golmana.

                                Steta je sto nemamo bolje krilo od Srnica.Neverovatno koliko je los tehnicar,sa loptom je na "vi".I on je imao sanse ali je tukao pravo u golmana.

                                Na drugom krilu Radonjic mnogo bolji,imao je par lepih prodora ali i par losih prijema lopte.Moze od njega biti nesto.

                                Igrac koji me najvise fascinirao u ovoj sezoni je Le Talek.Nestvarno dobro igra.U svaki duel ulazi u kost,uvek dobro postavljen,sto rece neko u sali kao da je Kanavaro.Vidim da je odusevio i Engleze. Kao da ga je Milojevic genetski modifikovao.

                                Comment

                                Working...
                                X