Bravo Miloje pa 10 mesta pa igraci. Ti bi i od mene napravio igraca majstore. Dejan Radonjic 15x bolja verzija.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Crvena zvezda
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Uroš View PostJa mislim da ćemo zgaziti i Borisov i Keln. Moje mišljenje. Što je najjače mogli smo iz oba meča izaći sa 6 bodova kad ovako gledaš. Ne bi bilo nezasluženo. Boaći rekao da je gotivio Anrija. Nek pusti neki klip da vidi kako se plasira, čisto bzv.
Ne treba jurcati ,samo pametno al zna to Miloje gospodin covek
Comment
-
Originally posted by Indigo View PostBio sam skeptican kada su ga doveli ali je lik opravdao sve. Ne znam da li je to zato sto gine za Zvezdu ili je jednostavno naprasno napredovao ali ako nastavi ovako meni bi pre Mitrovica igrao u repki, doktor fudbala za doticnog.
Samo da ostane u Zvezdi.
ttsigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by Jaqen Hghar View PostOvome da je Katai iz najbolje sezone bili bi prvi u grupi posle 4 kola.
Igrač utakmice Vujadin i Krstičić. Krstičić napravio mali milion sitnih prekršaja, kočio igru, verujem da je najviše pretrčao -klasa.
Potez utakmice odbrane Borjana i LeTaleka.
Comment
-
Boaci i Kanga su u velikom padu forme vec par nedelja. To je sasvim i logicno jer su oni nosili ekipu u kvalifikacijama, i nerealno je da do kraja ove polusezone nastavu u tom ritmu. Srecom ostatak ekipe to za sada nadoknadjuje, uigraniji su, sa vise iskustva i samopouzdanja.
Bice sa Kelnom i Bateom na misice, ali ajde nekako da prodjemo, pa onda na prolece da se ova dvojica vrate u formu i da se nadigravamo sa svima, pa sta bude.
Comment
Comment