Joveljic prekomandovan u a tim- nema markosa da javlja...zaista cudnovato.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Crvena zvezda
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by ZvezdaIznadSvega View PostMa Boaci je car...toliko je ocigledno da je zalutao na ove nase livade..da uzivamo jos malo dok ga gledamo, nece se dugo zadrzati...
Comment
-
Ja sam gledao svaki minut prošle sezone, 5 minuta slave ne može da zameni očajnu sezonu, generalno nema prelaznu ocenu ali sa tendencijom je bolje forme, derbi je odigrao kao prošle sezone. Dobar igrač ali ne nezamenjiv, ne daj Bože. I nisam rasista. Samo ne volim Kangu. Kako volim Dženkinsa, Mwilla, Kvinsija, ekipu? Ne volim kad mi se veliča igrač koji je kao doneo 6 miliona od LE, al je zato prošle godine izbio 10 miliona jer je se majmunisao protiv Ludogoreca i protiv Voždovca nije igrao jer ne razmišla.
Presebičan.
Comment
-
Da, navijaci Partizana tako misle i nijedan navijac Zvezde to ne misli.
To sto si gledao proslu sezonu, nema veze sa ovom sezonom
Drugi trener, drugi saigraci, druga filozofija tima... bas nista zajednicko nema ova sezona sa proslom.
A lepo je sto ste otkrili za koga navijate, sad ce vas mnogi gledati drugim ocima!
Ko se raduje Partizanovoj tituli, nije niti moze biti navijac Zvezde!
P. S. Reci crncu da se majmunisao JESTE rasizam
Comment
-
Originally posted by Uroš View PostJa sam gledao svaki minut prošle sezone, 5 minuta slave ne može da zameni očajnu sezonu, generalno nema prelaznu ocenu ali sa tendencijom je bolje forme, derbi je odigrao kao prošle sezone. Dobar igrač ali ne nezamenjiv, ne daj Bože. I nisam rasista. Samo ne volim Kangu. Kako volim Dženkinsa, Mwilla, Kvinsija, ekipu? Ne volim kad mi se veliča igrač koji je kao doneo 6 miliona od LE, al je zato prošle godine izbio 10 miliona jer je se majmunisao protiv Ludogoreca i protiv Voždovca nije igrao jer ne razmišla.
Presebičan.
Comment
-
Originally posted by suptil View PostСад кад смо на корак од светског превенства очекујем од Стојковића и Радоњића константно добре игре у Звезди и позив за селекцију за Русију. Да буду међ 18.Everyone is entitled to his own opinion, but not to his own facts. - Daniel Patrick Moynihan
Comment
Comment