Izgleda bez Kange u cetvrtak...e jbg...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Crvena zvezda
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Prema ovom poslednjem tekstu i njegovom licnom komentaru ipak bi trebalo da igra.
http://www.mozzartsport.com/vesti/ka...o-ljudi/181738
Comment
-
На целом свету само Црвена звезда оооо..
Comment
-
Igrači Arsenala ne treba da se plaše i od straha da ne daju izjave. Nije sramota izgubiti od svetskog šampiona. Čuo sam da se grupa navijača Arsenala okupila pod nazivom janičari i navijaće za Zvezdu, da bi Venger dobio otkaz.
Biće ovo kao Zvezda-Real prvo poluvreme...
Igrate protiv svetskog šampiona, treći ste u Londonu, totalni autsajderi.
Comment
-
Da veceras zaboravimo na realnost, da na Rajku ponovo provejava duh proslih, slavnih vremena, da igraci dole na terenu srce ostave, da Zvezda ponovo zasija najsjanije sto moze...da pobedimo i taj Arsenal ponovo...Hrabro!!!"A football team is like a piano. You need eight men to carry it and three who can play the damn thing." Shankly
Comment
-
Originally posted by kronostime View PostSrecno, komsijeSpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Samo da fizicki izdrzimo i mozemo do pobede...steta za onu sansu ali slicno je i Volkot promasio...ipak, upada u oci koliko su tehnicki savrsena i fudbalski pismena i ova Arsenalova deca...Nas vezni red mora bolje..Donald, Krsticic i Kanga manje vise neprimetni u ofanzivi, dosta pogresnih dodavanja...Boaci je zver, dobro ce se unovciti vec u januaru..."A football team is like a piano. You need eight men to carry it and three who can play the damn thing." Shankly
Comment
Comment