Originally posted by ZvezdaIznadSvega
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Crvena zvezda
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Nepotrebni kartoni Gobelji i Babiću, počeli smo zadnjih 5' prvog poluvremena da kalkulišemo i da čekamo odmor, srećom nismo kažnjeni.
Ovo štpo ZiS kaže ima logike a ja sam već pomislio da Kangiša zbog svog "sebičluka" može da ponese epitet tragičara (pu, pu, ne daj bože) ako nas kazne za promašaje, ali Boćko ga lepo zavuče...stvarno ove godine dajemo prelepe golove.
Krstičić je em pismen igrač, em pametan. Kako lepo čita igru..koju smo sreću i sa njim imali.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by Победа View PostIstina, ali Kanga je 2x imao situaciju gde je morao da doda pas, imali smo višak i ko zna šta bi bilo, a 2x je šutnuo i nije bio ni blizu gola."A football team is like a piano. You need eight men to carry it and three who can play the damn thing." Shankly
Comment
-
Svaka čast Miloju i momcima na terenu.
Sjajna postavka,taktički se izvršava sve besprekorno.Naspram ovih delujemo
nadmoćnije,konkretnije,bolje.Da je Kanga bio malo pribraniji,da nije bio sebičan već bi imali
sigurno 3 boda u dzepu.
Zadržati koncentraciju,ne padati fizički biće prostora sve više za neku kontru kako utakmica
bude odmicala.
Zreo je Keln za osvetu.sigpic...DOBRO ZNAJ DA UVEK TU SAM JA...
Comment
-
Urosa ce Kanga u grob oterati.......Dobro je samo da sad slucajno ne parkramo autobus odmah, nego da se nastavi ovako i stvarno malo manje sebicnosti nije na odmet,pogotovo Kanga i Radonjic,i imam utisak da se ta sebicnost povecava znatno cim povedemo,tako je bilo i protiv Batea...(Kangu ne racunam on je uvek takav)
Comment
-
Ovo je posledica nespremnosti nasih ekipa da izdrze tempo evropskih utakmica 90 minuta...tako je to kad u JSL igras rekreativne utakmice dok je ovo njima sasvim normalno...mogu 3 ovakve zaredom da odigraju..."A football team is like a piano. You need eight men to carry it and three who can play the damn thing." Shankly
Comment
Comment