I Partizan i Zvezda imaju po 20+ igrača koje mogu da koriste (i hoće jer je takav raspored u ovom prvom delu sezone). To čiji su bolji igrači u rotaciji će pokazati vreme... za tebe su Zvezdini, a za mene Partizanovi i to ne može ništa promeniti ali nakon što to vidimo u nastavku sezone bar ćemo znati ko nije u pravu.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Crvena zvezda
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Front View PostI Partizan i Zvezda imaju po 20+ igrača koje mogu da koriste (i hoće jer je takav raspored u ovom prvom delu sezone). To čiji su bolji igrači u rotaciji će pokazati vreme... za tebe su Zvezdini, a za mene Partizanovi i to ne može ništa promeniti ali nakon što to vidimo u nastavku sezone bar ćemo znati ko nije u pravu.
Comment
-
Originally posted by suptil View PostMislis da Basa po kvalitetu i iskustvu ne moze da pomogne Zvezdi u sledecoj predsezoni?
Ko hoće, hoće, ko neće ćao. To pogotovo važi za matorce koji su uzeli pare kao Baša, gde mu je vreme da igra u nekom manjem klubu. To ne važi za npr Kataia, dečko ima još godina pred soboom
Comment
-
Originally posted by Front View PostJesi siguran? Ja mislim da nije ograničeno koliko se slobodnih igrača može dovesti e sada jedino mora da se pazi kada je ono licenciranje za Evropu. U svakom slučaju vi ste jako dobri. To što niste prodali nikoga je + za vas i garantuje da imate dobre šanse u LE te da će prvenstvo biti jako zanimljivo kao i derbiji.
Comment
-
Originally posted by Uroš View PostMislim da je Zvezda veličina i ne može da se dolazi kad izvisiš a bio si pozvan dva meseca ranije pa nisi hteo.
Ko hoće, hoće, ko neće ćao. To pogotovo važi za matorce koji su uzeli pare kao Baša, gde mu je vreme da igra u nekom manjem klubu. To ne važi za npr Kataia, dečko ima još godina pred soboom
Comment
-
Poenta u datom momentu je da imamo kompletan i uigran sastav, koji je trener upoznao i poslozio po linijama tima. Milojevicu je ocuvanje tima bar do zime omogucilo da dobro rotira i sa klupe trazi resenja na domacim livadama, gde dobri rezultati ne smeju doci u pitanje.
Nazalost, navijaci uvek traze vise i bolje, pisanija pojedinaca ovde mi govore da pojma nemaju o cemu pisu, ali vole da ostave komentar i "prociste stomak i dusu"...
Te Kanga nije dovoljno dobar, te bi ovog/onog igraca trebalo da zameni neki drugi profil tipa Katai/Djuricic itd, sacuvaj Boze realnosti i razumevanja situacije u kojoj se Zvezda nalazi.
Comment
Comment