A spremite se i da ce na rts-u biti samo jedna utakmica nedeljno u LE. Znaci ili zvezda ili partizan. Nikad obe
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Crvena zvezda
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Samo da potpisem ovo sto Abraham pise....zasluzila je ova ekipa da odigra grupnu fazu...Mogu da razumem astronomske ponude ali ne i ove od 2-3m da se napune dzepovi...Donald je igrac koji apsolutno zasluzuje kapitensku traku i sve sto ide uz to....#keeptheteam..."A football team is like a piano. You need eight men to carry it and three who can play the damn thing." Shankly
Comment
-
Terziceva filozofija je da prodajama kapne neki evro u klub a da se kupovinom novih igraca povecava standard tj. kvalitet. S tim u vezi verovatno bi se Filip lepo uklopio i bio bombona za sledece kvalifikacije ali Terzica je u toj zamisli objektivno usporio uspeh u Evropi. Jednsotavno mora da ostanu ovi igraci, nema od prodaje masovne nista.
Comment
-
-
Ja sam očekivao Babić, LeTalek i Krstičić, ispred Adžić na amf, levo Radonja, desno Milić i u napadu Peša. Na golu Supić.
Ne znam zašto izlazimo sa najjačik sastavom, nije pametno, ipak se radi o lakšem protivniku. Mislim da bi ovaj sastav bio dovoljan za 2-0, ovako da ih ponizimo, nije ok, i nismo neka gospoda.
Comment
Comment