Filip Bainović novo pojačanje
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Crvena zvezda
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Eric Cartman View PostJel zna neko nesto vise o tom Filipu Bainovicu iz Rada sto bi trebalo danas da potpise?Everyone is entitled to his own opinion, but not to his own facts. - Daniel Patrick Moynihan
Comment
-
Originally posted by taliesin View PostNe mogu bas svi igraci da budu pojacanja, mora malo i Terza da zaradi. Sta ste se stisli kao da dajete pare iz dzepa a dobri Terza mucenik vec par godina nije novu jahtu kupio.
Comment
-
Nego, niko ne komentarise to sto nam derbi ponovo sudi Danilo Grujic a.k.a Grobari Cokot. Posto se proslavio u poslednjem derbiju zasluzio je novu priliku.Everyone is entitled to his own opinion, but not to his own facts. - Daniel Patrick Moynihan
Comment
-
Originally posted by taliesin View PostNego, niko ne komentarise to sto nam derbi ponovo sudi Danilo Grujic a.k.a Grobari Cokot. Posto se proslavio u poslednjem derbiju zasluzio je novu priliku.
S druge strane, mislim da smo kvalitetniji i da ni sudjenje ne sme da dovede u pitanje mnogo bolju igru/taktiku u derbiju u odnosu na proslosezonsko brukanje.
Comment
-
Zvezda u ovom roku ne treba da proda Boacija i par igraca...treba planski prodavati a ne "na kilo" kako i dovodimo...inace ce ove kvalifikacije da budu samo jedan "incident" u moru neuspeha...Ne mozes svake godine menjati 6-7 igraca iz startne postave i ocekivati rezultat...Mi smo ove godine stigli do Krasnodara mahom i zbog toga sto je kostur ekipe tu, uigraniji smo, plus trener koji zna sta radi...Ako sad prodamo sve strance, Srnica, na leto jos dvojicu koji bljesnu ove sezone nema od toga nista..."A football team is like a piano. You need eight men to carry it and three who can play the damn thing." Shankly
Comment
-
Originally posted by taliesin View PostIgrace se na Marakani jer UEFA nece dozvoliti skandal da ljudi koji su kupili karte ostanu bez utakmice a nema termina da se utakmica moze odloziti ali Krasnodar je, da se ne zajebavamo, potpuno u pravu kad je stanje terena u pitanju. I treba da nas jebu i pritiskaju oko terena koji nije sredjen jer na njegovom sredjivanju ne mogu da se uzmu i podele procenti kao sto moze od transfera Pavkova i drugih slicnih transfera. Nemaju 500.000 da ukljuce grejace i zastite travu od propadanja, nemaju ni nekoliko hiljada da prosto promene travu na terenu ali zato imaju 300.000 da bace na igraca koji jedva da je video teren i koji je posle nekoliko meseci vracen na pozajmicu klubu od kojeg je i kupljen za tolike pare, a 300.000 pojela maca.
Ne bih voleo ali tacno moze da se desi da se pred kraj utakmice u stopostotnoj sansi oklizne Kanga ili Boaci i da zbog toga izduvamo za prolaz, bas me zanima sta ce se tada pisati o kvalitetu terena na Marakani. Zvezda kalkulise s ocajnim terenom kao prednoscu za revans protiv jebenog Krasnodara. Ej, Zvezda. Evropski i svetski sampion je doveo sebe do nivoa seljackog kluba da racuna na los kvalitet terena kao na komparativnu prednost. Treba da nas je sramota. Nas muzej u trofejima vredi vise nego ceo onaj svemirski brod od Krasnodarovog stadiona a mi ih docekujemo na oranici i jos se time hvalimo i u to uzdamo.
Sjajno napisano, "u sridu" bije ceo post.Last edited by nebitan; 23-08-17, 16:14.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by ZvezdaIznadSvega View PostZvezda u ovom roku ne treba da proda Boacija i par igraca...treba planski prodavati a ne "na kilo" kako i dovodimo...inace ce ove kvalifikacije da budu samo jedan "incident" u moru neuspeha...Ne mozes svake godine menjati 6-7 igraca iz startne postave i ocekivati rezultat...Mi smo ove godine stigli do Krasnodara mahom i zbog toga sto je kostur ekipe tu, uigraniji smo, plus trener koji zna sta radi...Ako sad prodamo sve strance, Srnica, na leto jos dvojicu koji bljesnu ove sezone nema od toga nista...Everyone is entitled to his own opinion, but not to his own facts. - Daniel Patrick Moynihan
Comment
Comment