Originally posted by Brajkula
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Crvena zvezda
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Uroš View PostAko on dodje i Boaći i Kanga odu verovatno 4-2-3-1 sa Pešićem
Što se Babića tiče, odn. ovog Dinge, msm da je naša uprava procenila da nema mesta investirati u istog, iako ga ja izuzetno cenim i po mom mišljenju nije toliko loše odigrao ovo što je igra, pogotovo jer ima otkupnu klauzulu od 2 miliona, ako me sećanje ne vara.
Gde će Zvezda utrošiti na njega na leto dva miliona, msm da smo procenili da on nije vradan tih naših para....
Comment
-
Originally posted by vinetu View PostSjetite se samo pre par godina da nismo igraca mogli da prodamo za vise od 2m.
Pogledajte samo koliko love smo uzeli za igrace, zasluge takodje idu u Terzicu.
Grujic,Ibanjez,Hugo,Katai,Rajkovic,Manojlovic,Ilic i,Ristic,Plavsic, potencijalno (Boaci,Kanga,Donald)
Ne branim Terzica ali svakako da se polako oslanjamo na noge i sto je najbitnije dobijamo opet dobru reputaciju za prodaju igraca i samo vise para mozemo uzeti.
Sve to zaciniti neosvajanjem titule.
I onda neko poredi Terzica i Covica [emoji23] [emoji23]
Comment
-
Originally posted by Keylor View PostMi smo po racunu za 2016. imali rashode 20M evra. Nabrojao si 10 kvalitetnih igraca koji su prodati za lepe novce, od toga mi Evrope nismo videli, stadion se raspada, a najavljuju se nove prodaje jer nam trebaju pare. Pored svih tih prodaja i para koje su se negde slile mi odlucujucu utakmicu docekujemo sa Andjelkovicem na beku [emoji23] , Frimpong/Babic na stoperu i da nema kartone LT kao zadnji vezni.
Jako si bezobrazan sa tim omalovazavanjem. Kupi Covicev poster pa ga zalepi u sobu.
Comment
-
Koje omalovazavanje?
Rezultati sve govore. Jel neko podneo ostavku sto smo drzali neznalicu na klupi 2 godine. Ko ga je doveo i dao mu ogroman ugovor? Ko potpisuje amatere i isluzene fudbalere, a prodaje decu koja nisu odigrala takmicarsku utakmicu?
Comment
-
Originally posted by Keylor View PostMi smo po racunu za 2016. imali rashode 20M evra. Nabrojao si 10 kvalitetnih igraca koji su prodati za lepe novce, od toga mi Evrope nismo videli, stadion se raspada, a najavljuju se nove prodaje jer nam trebaju pare. Pored svih tih prodaja i para koje su se negde slile mi odlucujucu utakmicu docekujemo sa Andjelkovicem na beku [emoji23] , Frimpong/Babic na stoperu i da nema kartone LT kao zadnji vezni.
Bolje je nego sto je bilo, jebi ga. Dug je manji (Terzic oko ovoga ne laze, dug jeste manji), imamo bolje timove nego ranije, konkurentni smo za titule sto nismo bili godinama, sad imamo i trenera za kojeg se nadam da cemo mu dati sansu da u kontinuitetu od nekoliko godina zajedno porastu i on i klub. A to sto docekujemo Krasnodar sa Babicem na stoperu, Andjelkom na beku i Le Talekom u veznom redu je direktna posledica povreda dva bitna igraca, to nije argument ni za sta.
Sto se Covica tice on ima ciglo dve zasluge za renesansu KK Zvezda, UPPR i Radonjica. Jedno je odradio uz blagoslov drzave, drugo je cista njegova zasluga. Sto se njegovih menadzerskih sposobnosti tice one su rezultirale dugom od 2.4 miliona koji je napravio za tri godine. I am not impressed.Everyone is entitled to his own opinion, but not to his own facts. - Daniel Patrick Moynihan
Comment
-
Terzic je za razliku od prethodnika spustio dug i imao dogovore sa bankama, vratio titulu posle dugogodisnje dominacije Partizana, doveo dobre igrace i proda za fine pare.
Tebi ako se ne svidja Andjelko i Babic nemoj ni da gledas Zvezdu.
Ja cu je uvjek gledati makar igrali beton ligu jer je to stvar kucnog vaspitanja.
Comment
Comment