Gledao sam ja Krunica mnogo puta...i u mladjim kategorijama...zamena za Kangu nije nikako...ali bi mogao da mu bude dobar parnjak...sa Jovicicem iza...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Crvena zvezda
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Last edited by ZvezdaIznadSvega; 22-08-17, 21:16."A football team is like a piano. You need eight men to carry it and three who can play the damn thing." Shankly
-
Originally posted by Srdjan88 View PostKrasnodar slao pismo u UEFA zbog loseg terena. Ne zele da igraku na Miticu navodno, ako je vjerovati Sportskom zurnalu. Usrali se zesce dobro je ovo, samo nas motivisu i igrace i publiku da im se jebe nana nanina u cztvrtak.Everyone is entitled to his own opinion, but not to his own facts. - Daniel Patrick Moynihan
Comment
-
Originally posted by Победа View Post
Comment
-
Ja koliko znam Empoli je ispao u seriu b, Rade Krunić je ciganin veliki negde iz Foče valjda.A što se trave tče, može da posluži ali je velika sramota. Naša. Nas neko onako da dočeks tražili bi da ga kazne jer se tu igra. Objektivno gledano.
Dobrodošao Krstičiću majstore, najveće pojačanje. Uprava odvalila prelazni rok.
Comment
-
Не разумем овај потез Краснодара око жаљења због стања терена. Да ли је експедиција Краснодара у дипломатској совјетској мисији или је фудбалски клуб? Очекујем баш наелектрисану атмосферу на трибинама због оваквих потеза Краснодара, као и додатну мотивацију наших играча на терену. Јел зна неко колике су премије играча у случају пласмана у ЛЕ ?
Comment
Comment