Mi da kao klub, ja ne uvek sam bio protiv ovog sistema,kao sto i napisah danas zasto...al to ko i FKP sto sad zele veci broj stranaca tj koliko god,a bili su protivni ako se secam...ja sam licno da moze koliko god stranaca
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Crvena zvezda
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
-
Ono sto primecujem kad se prikazu ovi statisticki podaci je da ne inistiramo previse na posedu lopte i izuzetno koristimo prilike (mada to danas nije delovalo ali imali 9 suteva u okvir, 5 golova)...Direktan, brz, jednostavan fudbal forsira Vladan...bas kako se insistira i u Evropi...Bravo jos jednom za momke, pucaju od samopouzdanja, bas meljemo..."A football team is like a piano. You need eight men to carry it and three who can play the damn thing." Shankly
Comment
-
Ova Zvezda nema dodirnih tacaka sa Zvezdom u poslednjih bar 7-8 godina... Konacno igramo organizovano, cvrsto, menjamo sistem i pozicije igracima i to se ne oseca.
HVALA MILOJEVICU sto je resio da dodje ovde, iako je mogao da ode i u mnogo zdraviji klub.
Jeste pocetak sezone, ali vec sad se vidi da cemo igrati jako dobar fudbal. Kruna ovih utakmica bi mogla da bude Liga Evrope i pobeda u Derbiju. A to cemo videti za 17 dana...
Comment
-
Ima bolji prosek no ova dvojica u Realu i Barsi... znam da sam kao papagaj ali ovakav ubod ne pamtim, ovakvi stranci kod nas ne zalaze...opasnu cenu ce Boaci kod nas nabiti...
I Milojevicu sto brzi oporavak...znam kako mu je, evo ja dva dana ne ustajem iz kreveta...Last edited by ZvezdaIznadSvega; 10-08-17, 22:05."A football team is like a piano. You need eight men to carry it and three who can play the damn thing." Shankly
Comment
Comment