Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Crvena zvezda
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Prijateljstvo navijača beogradske Crvene zvezde i moskovskog Spartaka i privrženost Moskovljana našoj zemlji je odavno poznato, ali u subotu su to oni potvrdili na još jedan, upečatljiv način.
Naime, utakmica ruske Premijer lige između Spartaka i Kubana, završena rezultatom 1-1, ostaće upamćena i po ovom velikom transparentu koji su razvili navijači domaćeg tima, a na kome je pisala poruka iz naslova:
''Srbijo, sestro moja, nikad nećeš biti sama!''
Osim toga, navijači Spartaka su skandirali ''Kosovo je Srbija'', a sve povodom 16 godina od bombardovanja Srbije od strane NATO pakta, pa je istaknut i još jedan veliki transparent: ''Beograd, mart '99, pamtimo...''
Izvor:Sportske netLast edited by jovan; 05-04-15, 18:44.* Telo je slabo, ali je duh krepak, zato ga treba svakodnevno održavati. *
Comment
-
-
Ovo je problem godinama unazad, zbog toga što se trener mnogo ne pita ne napravimo ništa. Da vidimo sada da l iće se nešto promeniti, Grof je dobar trener, imao je uspeha u Rusiji ali ove godine je zatajio pa je dobi otkaz, kod nas bi trebao da uspe ako ima ovlašćenja, ipak je to samo Jelen Super liga.
Comment
-
Originally posted by Dule Krtola View PostSa konja na magarca
Ne znam što će mu ovo ali eto nadam se da će uspjeti nešto uraditi i promjeniti neke stvari, barem na kratko."Ja o pozivu Zvezde ne razmišljam i ne pregovaram i ako sam slobodan kada me moj klub pozove postoji samo jedan odgovor na poziv mog kluba. On je DA i ODMAH."
Comment
-
Originally posted by Brajkula View PostDa ti odgovorim.
Grof je ozbiljan trener i složićeš se da je on trener za neke veće i ozbiljnije klubove, a ne za ove naše terene(lige) đe svak radi šta hoće i igra se sve osim čistog fudbala. Al dobro, ipak želja je nešto što se treba poštovati i cijeniti.
Comment
Comment