A ne ocekujem da ce biti puno golova jer pesic igra, a on ima slabu realizaciju. Da pocnemo sa boacem bilo bi 3+
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Crvena zvezda
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Andjelkovic bi mogao da bude koristan kad bi igrali u formaciji 3-5-2.Tu bi mogle mozda da se sakriju njegove defanzivme mane,a da dodju do izrazaja vise napadacke vrline.Spreman je Andjelko,moze dosta da trci,ima brzinu i solidan centarsut.Ovako,u ovoj formaciji je cesto najveca opasnost po nas gol.
Comment
-
Originally posted by Uroš View PostPozdrav i od mene za Markossa, dugo su te priželjkivali ovde.
Napiši za Ze Markosa nešto i Viveirosa, ja koliko sam gledao treninge, deluje mi sasvim ok i mislim da se na njega računa od zime. A za Arape i Ruiza malopre napisah mislim da nude 500k. Je l tačna ta cifra?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Jeste, 500k.
Comment
-
Nadam se da cemo uvaljati Ruiza za tih 500k. Valjda je u stanju da prodje lekarske preglede Steta sto pozurismo sa Rikardinjom, ako nam treba krilo to je na desnoj strani da igra sa Srnicem. Na lijevoj strani Radonjic i Adzic vise nego dobre opcije. Po meni smo najtanji u veznom redu gdje nemamo pravih zamjena za trojac Jovicic, Donald, Kanga. Racic, Gobeljic i Milijas dosta losiji dok Ilici nisam siguran, mozda bi Luka mogao. Jel on danas u konkurenciji da bude na klupi bar? Nisam ispratio ko je u karantinu.
Comment
-
Originally posted by Uroš View PostMožemo da otvorimo temu, a Bogi, ja sam hteo da ti predložim za basket kad su live utakmice ima nas mnogo, da kreiramo i chat prozor. Tako smo ovde pratili trke u F1. Znači pored live teme otvoren i chat prozor koji se kreira ima sajtova za to, za forumaše da može baš onako da se žvrlja.
jedino sto onda se u nekom trenutku ne zna ni ko kome odgovara
Comment
-
Originally posted by Uroš View PostMožemo da otvorimo temu, a Bogi, ja sam hteo da ti predložim za basket kad su live utakmice ima nas mnogo, da kreiramo i chat prozor. Tako smo ovde pratili trke u F1. Znači pored live teme otvoren i chat prozor koji se kreira ima sajtova za to, za forumaše da može baš onako da se žvrlja.
Comment
Comment