Prekrše statut UN-a i onda traže da se ne spominje politika. Još se Srbi bune kao, što politika na stadionu. Sebičan narod, misli samo na sebe i svoju zabavu. Jebe se njima za nacionalne interese, umesto da se okupimo svi, i nenasilnim mirnim putem pokažemo bunt. mi osudjujemo naše. Ovde pričam o Kosovu.
Jebe mi se i za Ligu Šampiona i za sve, preci nazad generacijama ginuli za to Kosovo. Neko je ozbiljno slagao ovaj narod da boriti se i pričati o onome što je tvoje nije huškanje na rat već slobodna volja i sloboda govora, okupljanja i izražavanja.
Ja bih prvi osudio da se poziva na rat, sukobe, nasilje, na sportskim manifestacijama.
UEFA govnari. Aali ništa čudno, NDH je primljena u FIFA 1941. Rade oni šta hcće, samo Srbi smetaju.
Nama su i Srbija vs Italija i vs Albanija prekinuli.
Po kom to principu ne ide prekid za Sparta Prag - Spartak???
Mogao je jedan od onih nabildovanih nekoga povrediti.
Fašističke organizacije FIFA i UEFA
Jebe mi se i za Ligu Šampiona i za sve, preci nazad generacijama ginuli za to Kosovo. Neko je ozbiljno slagao ovaj narod da boriti se i pričati o onome što je tvoje nije huškanje na rat već slobodna volja i sloboda govora, okupljanja i izražavanja.
Ja bih prvi osudio da se poziva na rat, sukobe, nasilje, na sportskim manifestacijama.
UEFA govnari. Aali ništa čudno, NDH je primljena u FIFA 1941. Rade oni šta hcće, samo Srbi smetaju.
Nama su i Srbija vs Italija i vs Albanija prekinuli.
Po kom to principu ne ide prekid za Sparta Prag - Spartak???
Mogao je jedan od onih nabildovanih nekoga povrediti.
Fašističke organizacije FIFA i UEFA
Comment