Milojevic ko Radonja,nema zezanja
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Crvena zvezda
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by CROMI View PostNe znam,nesto mi se posebno i ne svidja Gobelja osim sto je teska ciganstura,mada mislim da bi bio korisniji od Racica i Milijasa,bar trkacki,nekako mi je nedefinisan,svega ima pomalo ali opet niceg dovoljno tako da sta znam vise mi je za beka ali dobro, nije jos ni dobio pravu sansu tako da je rano za sud...
Rikardinjo završio karijeru u Zvezdi.
Comment
-
Ako je povreda u pitanju, odlican potez Miloja. Ne treba rizikovati u domacoj ligi. Prosle godine smo imali 8 bodova prednosti pred kraj ovog prvog dela (sto bi u normalnim okolnostima bilo dovoljno za titulu), ali po ovom trokruznom sistemu gde se prepolovljuju bodovi, ovakva prednost ne predstavlja nista posebno...
Comment
-
Fali nam jedan ofanzivni vezista da menja Kangu trenutno. Narocito ako se ne racuna na Rikardinja a izgleda da je to to, narocito na toj poziciji. U rotaciji probati Gobelju na dmf, da menja Jovicica. Ne znam da li probati sa vracanjem Babunskog, mada nema taj radijus kretanja a ni sut kao Kanga.
Ako slucajno prodaju Kangu to ce nam sve reci o ambicijama uprave u blizoj i daljoj buducnosti.
Comment
-
Originally posted by mad for red View PostNece sigurno poceti u Krasnodaru, a veceras hoce.
Nema on odbranu za tako zahtevnu utakmicu. Kad je usao u Pragu, loptu nije video.
Comment
Comment