Videcemo
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Crvena zvezda
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Svi smo mi znali da to nisu loši igrači. Ali da li će ekipa izgledati ovako, ili kao razuzdana banda, zavisi od stručnog štaba. Ipak pije vodu što sam podržavao Terzu tad i govorio da to nisu tako loša pojačanja. Još da je Babun ostao, Plavša i Rile :o Samo da dodjemo na 5-10 miliona duga, sa tim može već da se odbija ponuda od 1 i po milion za neke mladje i perspektivnije. Plavša je bolji od Srne i Milića inače i Adžić i Radonjić su mi veći potencijal od njega.
Šteta što Miloje nije vodio prošlogodišnju ekipu, ušli bi u LE najmanje. Retko ozbiljan domaći trener.
Comment
-
Originally posted by notorious View PostSreća da je i roster dubok. Nego, veća je bojazan da neko ne ponudi 4-5 milki za Bou i neko milionče za Kangu. Ozbiljni su igrači s ozbiljnim trenerom. Strah me i za Donalda i Le T, a priželjkivao sam njihovu prodaju prije mjesec dana.
Comment
-
Peša mi deluje najsmorenije i ovde i kad je dao gol protiv Rada pa mu Kanga bacio pet al mu bila povredjena ruka. Niska socijalna inteligencija ili nešto, nezreo, kako god. Ne volim nezadovoljnu facu. Ali dobro možda je takav lik, samo neka daje golove. Gobelja ciganštura, Stojković uvek nasmejan.
Idealan scenario - Savke daje gol za prolaz glavom u 94 minutu druga utakmica sudija svira kraj, on skida dres baca u publiku, i penje se na sever u Brigate majici.
Comment
Comment