Тако је брее!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Crvena zvezda
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by nikola_bg View Post"Ja mislim da je neko drugi režirao"
Mislim i ja da je bio penal za Cukaricki kada je Fica Stojkovic odnesen.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Koja je ovo tuga...
edit: Wado, ono P od penala nije bilo, realno...Last edited by tantuz; 07-12-13, 19:03.
Comment
-
Originally posted by tantuz View PostKoja je ovo tuga...
edit: Wado, ono P od penala nije bilo, realno...
Decko nije gledao loptu uopste.
Nije penal, ni slucajno.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Comment
-
Daj neki ugao da se vidi kako valja. Ono sto sam video na TV-u, meni ono nije penal...
Comment
-
Originally posted by tantuz View PostDaj neki ugao da se vidi kako valja. Ono sto sam video na TV-u, meni ono nije penal...
Vukan je ispred njega, vidi se ovde da ga udara u desnu butinu.sigpic
Comment
-
To nije ono izvodjenje penala kada kreneš pa zastaneš i onda prodje izvesni period dok šutneš loptu i tako na tu foru... Ovo je bilo najbrže moguće prilaženje lopti od strane Milijaša... Hvala mu za 50 i više golova ali mora bre neko mladji da igra tu. Pojeo ga Poletanović... Mada nije ni Milijaš toliko star ali spor je bio i sa 20 a kamoli sa 30 godina.
Mrdja legendčina!!!IO NON RUBO IL CAMPIONATO
ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
C'E SOLO L'INTER
Comment
-
Uz Nineta, jedini odlican fudbaler u Zvezdi, koji konstantno igra odlicno. Oterati Milijasa i dati Dzoniju da bude kapiten.sigpic
Comment
-
Originally posted by D-Wade View PostPa nema drugog ugla, barem ne jos.
Vukan je ispred njega, vidi se ovde da ga udara u desnu butinu.
Comment
Comment