Mrdja lagano tri komada.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Crvena zvezda
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
-
Originally posted by Brajkula View PostMrđa ili da tri na tekmi ili ne da nijedan.
Ajde sada Sejo ubaci malo Vukana, daj ljude, pravi deci minute nemoj da si čovek ograničen.
Jel normalan co'ek Pa ne salji lopti vise kretenu ..Last edited by Lord Aleksoni; 23-11-13, 18:28.
Comment
-
Kako iscima Petkovic sada igraca Slobode
Hahhaaha 'bem ti ofsajd,dajemo tri gola iz ofsajd pozicijeLast edited by Lord Aleksoni; 23-11-13, 18:51.
Comment
-
Nisam gledao bolju Zvezdu dugo, dugo. Odlicno smo odigrali, da je Dauda bio priseban, dali bi dvocifren broj golova. Petkovic Bogotac za Vesovica, Bogotac!sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Gledam sad ugovore kad ističu...
Do leta naredne godine Bajković, Vesić, Vešović i Mijailović. Kapiram da će Vešović da ode sad na zimu, Bajko će ostati sigurno do leta osim u slučaju dobre ponude, mada on sigurno ima želju da ostane bar do leta. A i sve u svemu golmani teško nalaze angažman... Mnogo ga više poštujem nego ranije ali sigurno da treba dati šansu Rajkoviću. Mijailović možda i produži ugovor na još jednu godinu a Vesić je totalno nebitan lik.IO NON RUBO IL CAMPIONATO
ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
C'E SOLO L'INTER
Comment
-
Originally posted by AleksaVP View PostDa nismo imali Dragana, Abiola bi nas opasno ukopao . Ili neka se popravi ili da se razmilja o transferu. Neka igra neko ko zna i ko ne fula ovoliko.Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
-
Mi kada bi prodali Bajka, Vesic bi kod Seje branio, a Rajkovic klupa. Pa juce na 3 razlike ubacuje Mirica, a Jokic zakucan za klupu. Barem se setio Vukana da ubaci. Vosa se raspada, tako da ocekujem da otresemo i njih i OFK do kraja polusezone. Pogotovo Vosu da bijemo, ako se pogleda da dajemo 3 gola prosecno na Marakani.
Leb te tvoj, Rajkovic kod omladinaca, a Vesic koji ne zna loptu uhvatiti rezerva.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Ја бих оставио Бајка бар још 1-2 године, а полако убацивао Рајковића у купу или нека позајмица где му је загарантовано месту тиму.
Сувише је он млад да буде први голман Звезде следеће године, а Весић да нам буде први голман мани га у курац.
Comment
-
dali smo 16 golova slobodi,priznali nam 4 dok partizani opet ukrali pobjedu,protiv Vozdovca ovog puta.Nema veze,ja sam se pomirio da oni moraju krasti,na nama je da uz htjenje koje smo pokazali u zadnja dva kola,i uz Bozju pomoc ipak dodjemo do titule.
Bjezmo Grumfe,njih je dvojica a mi smo sami!
sigpic
Comment
Comment