sta da radimo kad su nasi stoperi na svakoj utakmici najbolji protivnicki igraci i asistenti kod golova
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Crvena zvezda
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Barem 4 minuta proslo sa tim da se nema lopte i covek produzi samo minut. Sudija smesan, da smesniji biti ne moze.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Либеријски Рио Фердинанд сав поплашен, о овом другом не смем ништа да кажем.
Араухо нека се привикава и даље, а ено га Мирић се загрева.
Вешовић и Мијаиловић не знају где ударају, а богме и Нине није далеко.
Могу комшије губити бодове до миле воље, кад смо ми циркус прави од екипе и тако..
Чукарички крв ти јебем!
Comment
-
Potpuno je isto da li cemo izgubiti ili igrati nereseno.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Kada se ovako pogleda mi imamo vrlo dobar tim za nasu ligu,ne znam zbog cega ovako lose igramo...Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
i ja sam mislio na pocetku sezone da imamo dobar tim za nase uslove ali...problem je kad se ovako primaju golovi kiksevima odbrane onda kompletan dogovor iz svlacionice pada u vodu,drugacije je dosta kad se mora goniti rezultat a to mi ove sezone neznamo i nemozemo
Comment
Comment