Originally posted by Brajkula
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Crvena zvezda
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
al meni nije jasno da se ovo nije moglo uraditi prije mjesec dana?! pa ljudi moji mi smo ispali od onih napacenih ukrajinaca a ne mozemo dovesti igraca i onda u 10 dana stizu svi moguci igraci koji su se pominjali u medijima...pa zar igracu ne skace cijena ako igra u evropi a ne pobjedama od jedan razlike u TLS? a povrh svega mi je nasmjesnije kad stojanovic kaze kako arauho nije jos spreman jer se nije aklimatizovao...pa rodjace on je ovde mjesec dana, da odes na mars aklimatizovao bi se...nego to je ona prica da se ispostuju svi oni levati iz upravnog odbora, procenti kurci palci da prostite i mi se tako opet gulimo po ovim nasim kaljugama a evrope necemo vidjeti ihaha
Comment
-
Originally posted by swish41 View Postal meni nije jasno da se ovo nije moglo uraditi prije mjesec dana?! pa ljudi moji mi smo ispali od onih napacenih ukrajinaca a ne mozemo dovesti igraca i onda u 10 dana stizu svi moguci igraci koji su se pominjali u medijima...pa zar igracu ne skace cijena ako igra u evropi a ne pobjedama od jedan razlike u TLS? a povrh svega mi je nasmjesnije kad stojanovic kaze kako arauho nije jos spreman jer se nije aklimatizovao...pa rodjace on je ovde mjesec dana, da odes na mars aklimatizovao bi se...nego to je ona prica da se ispostuju svi oni levati iz upravnog odbora, procenti kurci palci da prostite i mi se tako opet gulimo po ovim nasim kaljugama a evrope necemo vidjeti ihahaNa celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Najgore je sto nikada nismo imali bolju sansu da udjemo u LE, jer bi bili medju nosiocima u PO-u i dobili bi neke levate.
Nije kao LS, ali dobijes fine pare za nas, bolje ista nego nista, a i tri puta rasprodata Marakana, uvalis nekog levata ako odigra dobro i to je to. Mada bi nas to kostalo u ligi, jer smo spremni kao amateri.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
ma nisam ja neki strucnjak za fudbal ali vjerujem da to iskustvo u evropi znaci...drugacije je to kad ti igras po pritiskom, stalno tenzija i onda kad igras domace prvenstvo drugacije se ponasas na terenu...pa pricao sam sa nekim igracima banjaluckog borca o tome i ljudi kazu da je tih par utakmica potpuno drugi nivo a da ne govorim kad igras takve utakmice citavu jesen...uz to, cijena sigurno skace svakom igracu koji se iole pokaze
nas samo LS vadi
Comment
-
Izgleda velike sanse da dolazi i Lukovic na pozajmicu, ali nije jos zavrseno, pa da se ne radujemo pre vremena.
Takodje, bice zanimljivo gde ce Lane ako Vosa ispadne od Serifa u cetvrtak. Ovo je samo moja opservacija a ne info.Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
...................Bajko (Rajko )
Petkovic-Martinovic-Lukovic-Mijailovic
.....................Aca Tenk
.............Sporijas Ninkovic
Vesovic(Lazovic)......Kasalica (Lane, drugi spic, Mrdja)
...................Djurdjevic
KukuNa celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Njemu istice ugovor na kraju sezone.:S
Petko-Lukovic-Martinovic-Mijailovic...
Mada bi ja Arauja u prvu sa Lukovicem, ako ovaj dodje. Mali nam moze doneti fine pare.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Comment
-
Dobar je Novak, taman da prebije nekog ako bude problema, a bice ih ne sumnjam. Ovo mu dodje kao labudova pesma, ovo ce biti ili spektakularan uspeh ili spektakularan pad. Da se razumemo, ono je tim koji sledece sezone moze kroz kvalifikacije do LS.Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Originally posted by NebojsaNS View PostDobar je Novak, taman da prebije nekog ako bude problema, a bice ih ne sumnjam. Ovo mu dodje kao labudova pesma, ovo ce biti ili spektakularan uspeh ili spektakularan pad. Da se razumemo, ono je tim koji sledece sezone moze kroz kvalifikacije do LS.
Za ono protiv Napretka bi ga mogli kazniti, ono se ne vidja na nasim terenima.sigpic
Comment
Comment