Originally posted by Mr.M
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Crvena zvezda
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
-
Rekao je negde da je budzet za sezonu ravno 0, cini mi se da je i kod Andjusa pricao pred derbi kad je bio zadnji put al' jos sam negde procitao, ne pricam napamet, znaci ravno 0Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
13. juna kaze da su pare za transfere obezbedjene, samim tim nije 0.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Odlično je da je konačno Ninković došao, dobro je što Babović nije (i nadam se da neće). Vidim Vujadin pravo navalio da se vrati..
Comment
-
-
Omega i Stojanov su tu, rade, treniraju, ali trener Stojanović će odlučiti da li će obojica ili samo jedan od njih biti angažovani. Predstoji utakmica protiv Islanđana, te se Stojanović bavi spremanjem taktike i nema previše vremena da se pozabavi novajlijama, ali je za očekivati da uskoro "preseče" i da konačan sud o njima
Comment
-
Сећам се оног меча на Врачару са Обилићем те сезоне, која је оно спрдња била, нешто 4:3 за њих, циркус, ма нико није смео да победи тај Обилић, осим наравно Бајерна.
А кад се сетим тровања играча Железника, те смена тренера што је решио да се супростави.
Најтужније првенство икада одиграно у свету фудбала.
Comment
-
-
Originally posted by NebojsaNS View PostNeverovatno koliko je straha bilo te godine, da se kojim slucajem desilo da Obilic nije osvojio (skoro nemoguce, ali sport je cudo), siguran sam da bi palo bar desetak mrtvih glava.
Comment
Comment