neka smo bar dobili trenera pa sta je tu je
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Crvena zvezda
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Ali je zato ta pobegulja zavela moderan sistem treninga, i da su ga ispostovali svasta bi napravio. I ja bih otisao da se nesto dogovorimo i onda da se he ispuni nijedna tacka. Da, znam da smo u Srbiji, ali zivim za dan kada cemo funkcionisati kao Nemacka.Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Их сад, Са Пинту је одлучан стручњак за наше услове, нећемо сад да га пљујемо, нема говора о томе, па само погледаш игру Звезде под његовом палицом и палицом српског Муриња и све ти је јасно, па само се сетим 0:2 у Нишу и дође ми да се самоубијем, а то су врло вероватно и бодови који су нас ове сезоне коштали титуле, плус Војводина у Београду онај циркус са штоперима и то, ма иди.
Са Пинту је увео неки рад ту, али сада нам долази човек који има успехе иза себе, трофеје, дакле не неки шустер, уз нека појачања која сваки дан очекујем, плус да се и младима даје мало места, може то сасвим ок да изгледа, у осталом не бих трчао пред руду, да видимо како ће се ствари развијати па да дајемо суд, ништа унапред.
Comment
-
Мало се и Италијани забављају са нама http://www.football-italia.net/35658...set-inter-exit
дакле иде споразумни раскид уговора следеће недеље, те после тога деки бира Звезда или ови из Дубајиа, новац или љубав према клубу који га је створио ? Ако оде овим Арапима сада, нека му је далека лепа кућа од Маракане.
Comment
-
Originally posted by Condition23 View PostSto bi se Deki maltretirao po ovim nasim njivama, da igra za dzabe, ne zna ni sa kim bi igrao u timu? Prevelika je on klasa da bi mu se bilo sta zamerilo.
Originally posted by DelijaHool View PostНек' оде тамо да заради новце, па догодине код нас да заврши каријеру. Деки би и са 40 год. био најбољи играч у нашој лиги тако да оно..
Comment
-
Originally posted by DelijaHool View PostНек' оде тамо да заради новце, па догодине код нас да заврши каријеру. Деки би и са 40 год. био најбољи играч у нашој лиги тако да оно..
Је л' су ово нови дресови?
Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
-
Originally posted by Brajkula View PostА када смо га избацили могао је да ђуска по ливадама, сада кад би било сасвим у реду да и он нама врати онда је величина ? Па постави само просто питање "Да ли би био ово што јесте да му није Звезде"? Никад појединац неће бити већи од клуба, поготово не од Звезде, просто као пасуљ.
Comment
-
Originally posted by Condition23 View PostNiko nije ni rekao da je veci od Zvezde ali nije joj nista duzan da bi sad posle ovakve karijere (i mogucnosti ovolike zarade u Americi ili kod naftasa) trebao da potpise. Nebo i zemlja su situacije kad je igrao za nas i sadasnje vreme. Zajebi ti tu pricu o ljubavi kad se trenutno ne zna ko pije ko placa, u dugovima do guse, ljudi na pripremama a nije jos ni trener sa njima. Tuzi nas ko hoce, prete svi redom i sad u svom tom rasulu treba jedan Dejan Stankovic da dodje? Ja bih to najvise voleo ali cini mi se da je previse nerealno. Polako, cekaj da se stabilizujemo, da stvorimo neku osnovu za dalje i da konacno osvojimo titulu. Nije Deki primarna stvar.
На крају, лако је бити патриота када је све ко у бајци, где су муда док је ванредно стање ?
Comment
-
Kondi, brate, ako se on do sad nije napunio para, onda neka ide i u Emirate, i u MLS.
Brajki, nema on magični štapić, i neće Zvezda preko noći postati stabilan tim samo zato što će on doći tu. Jedino ako on ne izmiri pojedina Zvezdina dugovanja. Njegovo ime je veliko, i u mnogome može pomoći mladim igračima koji su sada u Zvezdi, ali neće njegov dolazak u Czv ništa radikalno promeniti.Originally posted by BrajkulaVeruj meni, radi kako hoćeš
Brajkula, 2014. N.E
Comment
Comment