Ne isplati se ovako ga dovesti. Vosa nema sanse da prodje sa ovime. Glume ludilo zato sto ga ne mogu prodati u inostranstvo. Izmedju ostalog, on je slobodan na polusezoni, tako da samo lud moze pristati na ovo 300k za 50% ugovora. Da je Ronaldo licno za nasu ligu, a nije.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Crvena zvezda
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
-
Кокеза:Razgovarao sam sa Ninkovićem i njegovim menadžerom Nikolom Damjancem i mogu da kažem da na obe strane postoji dobra volja za saradnjom. Stavovi su dodatno približeni i na dobrom smo putu da zakjučimo posao. Finansijski uslovi mu nisu na prvom mestu, već tim. Miloš želi da ima kvalitetne saigrače i dobio je uveravanja da ćemo u narednom periodu dovesti još nekoliko fudbalera. Na "Marakanu" će uskoro doći još igrača i mislim da će to biti presudno da on dođe. Zvezda u predstojećoj sezoni želi da se bori za trofeje u domaćim takmičenjima, ali i da što dalje prođe u kvalifikacijama za Ligu Evrope.
Comment
-
ФК Црвена звезда је данас потписао уговор са везистом Јавора Владимиром Радивојевићем (182 цм, 76 кг).
Реч је о 27-годишњем централном везном играчу.
Рођени Лозничанин је пре Јавора наступао за Младост из Лучана, Борац из Чачка, Раднички Стобекс и матични клуб, Лозницу, а а јутрос је стигао у Београд.
Радивојевић је за Јавор протекле сезоне одиграо 40 утакмица и постигао осам голова. У Лучанима је на 59 утакмица постигао 11 голова.
Comment
-
Odakle je to? Nema na RSB-u nista za tog lika.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Comment
-
-
Da mi ipak sacekamo RSB.sigpic
Comment
-
Originally posted by NebojsaNS View PostNema sampanjca sto nam konacno dolazi Ninkovic? Razocaran sam.
sigpic
Comment
-
Sone lopina jedna nije hteo nista da kaze, pa sam se okrenuo svojim izvorima.sigpic
Comment
-
Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
Comment