Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Crvena zvezda
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Originally posted by S-Nash View PostNisam ja nervozan samo iznosim cinjenice. Dokazi mi da je suprotno i ja ti hijackujem Interovu ponudu za Belhandu i dovedem ga u Hram.Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Originally posted by Layzick View PostTotalno mi je nejasno kako se prica obrce.Od prica nije Dzaja krao do ovih sada kada ispada kao da je gubavac.Sta god ljudi pricali i sta se desavalo,jedno zapamtite,Dzajic je u Zvezdi iz ljubavi dok to Covic nikad nece biti.
Originally posted by S-Nash View PostNajgore od svega je sto vi bez rezerve podrzavate coveka koji je 90-ih krao sa SPS-om, pa posle sa DOS-om, pa sada ponovo i u ovoj vladi i sve sto je uradio i finansirao zasniva se na lopovluku i prljavom kapitalu a sve zato jer vam je doveo par pravih pojacanja u kosarci i malo stabilizovao klub, naravno iz licnog interesa. Evo sad sam uzeo malo ovo da citam i ne verujem da navijacu CZ Nebojsa Covic moze da bude ispred Dragana Dzajica.
И нико овде не ставља Човића испред Џаје, ако је Џаја крив као што иде прича у теми нек лети, ако је Човић крив нек лети он, пријатно, амин...не знам како си ти све то тако скапирао.
Comment
-
Originally posted by BrajkulaКапирам те друже, Гробар си те је природно да пљујеш човека који је извукао КК који је био пред гашењем и поставио га на здраве ноге, капирам све.
И нико овде не ставља Човића испред Џаје, ако је Џаја крив као што иде прича у теми нек лети, ако је Човић крив нек лети он, пријатно, амин...не знам како си ти све то тако скапирао.
Ne mislim samo na ovu situaciju, tog Covica glorifikujete mesecima, pomislio bi neko da je ljudina, sto je meni presmesno ali dobro, uvek ste se zaletali i radili slicne stvari. Meni do jaja jer je dugorocno dobro po Partizan.sigpic
Comment
-
Па шта да радимо Неш батице мој, да кажем "У сисо лоповска извукао си КК Црвену Звезду из гована, пииип, пииииип, пиииип итд.", шта сам онда ја, какав навијач ?
А то како је радио и шта је радио, доказ, па да дајемо суд, реално.
И да није тема форума али ајде да кажем, то што се политике тиче, прелазака из странке у странку, нзм колико пратиш и то, то ти се све зове политика и зато политиком могу да се баве само специфични људи ако ме разумеш. Нпр. ти и ја би вероватно на том пољу брзо пропали.
О крађама, докази, да је крао вероватно би одговарао, имамо ми правосудни систем, они се брину о тим стварима.
Ето
Comment
-
Originally posted by Brajkula View PostПа шта да радимо Неш батице мој, да кажем "У сисо лоповска извукао си КК Црвену Звезду из гована, пииип, пииииип, пиииип итд.", шта сам онда ја, какав навијач ?
А то како је радио и шта је радио, доказ, па да дајемо суд, реално.
И да није тема форума али ајде да кажем, то што се политике тиче, прелазака из странке у странку, нзм колико пратиш и то, то ти се све зове политика и зато политиком могу да се баве само специфични људи ако ме разумеш. Нпр. ти и ја би вероватно на том пољу брзо пропали.
О крађама, докази, да је крао вероватно би одговарао, имамо ми правосудни систем, они се брину о тим стварима.
Ето
Sto se bolda tice, gde ti zivis buraz jbt.sigpic
Comment
-
-
Originally posted by duka79 View Post
Comment
Comment