Originally posted by poacher
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Crvena zvezda
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
-
Dve Lige šampiona zaredom, proleće u Evropi, titule i redovna prodaja najboljih igrača, puni stadioni, marketing...
U klub je ušlo 100+m€, najmanje...
I sada neko treba da proguta nebulozu da "nema ni evra"?
Poslato sa WAS-LX1A pomoću TapatokaC'era una volta la Jugoslavia, il Brasile d'Europa
Comment
-
Originally posted by FKCZ View PostMi nemamo ni evro, koji crni Prijović.
Dužni smo Napretku, dužni smo plate, pitanje je šta će biti i s Gazpromom, iz kompanije imam informaciju da su uplate trenutno suspendovane do daljnjeg.There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Originally posted by Slippin' Jimmy View PostTi si ovde pričao da su plate izmirene. Odakle sada ta priča da nemamo za plate?
Gde su pare, jbg Srbija...
Prodace Terzic neku decu i Degeneka i bice ok. To je nas sistem.
Comment
-
Steta bi bila propustiti ga. Damjan obozava Zvezdu, igra za nasu mladu repku i voli da dodje ovde. Istice mu ugovor na leto.
https://www.maxbetsport.rs/zvezda-do...ajaksa-206015/insta: engleski_dopisnik
Comment
-
Comment
-
Na YouTube kanalu ima Crvena zvezda-Keln 1989.
7 Prosinečki
8 Savićević
9 Pančev
10 Stojković
Atomska navala Crvene zvezde raznela Keln na Marakani pred više od 70.000 navijača.
Keln u kome su bili jedan Hesler i jedan Litbarski koji će samo šest meseci kasnije biti motor svetskog prvaka Nemačke na Italia 90.
Dejan Savićević je bio vanzemaljac te večeri!
Poslato sa WAS-LX1A pomoću TapatokaC'era una volta la Jugoslavia, il Brasile d'Europa
Comment
-
Originally posted by FKCZ View PostNeka lepša vremena.
Deki, po navodima nekih portala, želi levog beka kog zna iz Intera, Brazilac Dodo. Inter, Roma, Sampdorija, Santos, Kruzeiro.
Ako je za džabe daj, ili neko malo obeštećenje verovatno je nešto naučio u Italiji, sve preko 500k neka igra bolje Konatar.
Comment
-
Za mene bi bilo iznenadjenje da ostane neko od klinaca iz Zvezdine skole,opet cemo da gledamo neke petoligaske fudbalere,stvarno je Milojevic bio madjionicar kad je s nekim Van La Parom,Garsijom,Tomaneom,Zanderom uspeo do LS da dodje. Mislim da se nece Stankovic zadrzati ako mu ovaj proda sve klince.
Comment
-
Filip Kasa, pravi igrac za Zvezdu, slobodan, godinama igra, bolji igrac od ovog iz Arisa koga placamo ogromnim ciframa koje i nemamo ali placamo...
https://www.transfermarkt.com/filip-...spieler/186527
Comment
Comment