Originally posted by Karamazov
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Crvena zvezda
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
-
Od 1. aprila je slobodan Lukoki iz Ludogreca, jedan od boljih fudbalera u balkanskim ligama. Nama i bas dobro dosao. Zeli ga Trabzon.
https://www.transfermarkt.de/jody-lu...spieler/165975
Comment
-
Džabe sve to nabrojano kada baš zbog toga ne mogu Terza i Tarmi da se ugrade i samim tim od takvog mogućeg transfera nema ništa.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Nadam se da nema. Samo domace, samo akademija.There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Dogovoreno: Igračima Zvezde prepolovljena plata u naredna tri meseca
U julu razgovori o eventualnom umanjenju zarada za naredni period
https://www.mozzartsport.com/fudbal/...-meseca/354814
Comment
-
Zvezda raskinula ugovore sa Van la Parom i Žanderom
https://www.rts.rs/page/sport/sr/sto...d-ugovora.html
Comment
-
Kaže VLP za Zvezdu: loše iskustvo i naučena lekcija.
Legenda.There's something wrong with me chemically
It was the wrong plan
In the wrong hands
Comment
-
Originally posted by NSG View PostIstu recenicu mozemo i mi da kazemo za njega.
Klasična prevara od igračaThere's something wrong with me chemically
It was the wrong plan
In the wrong hands
Comment
-
Samo zamišljam da je Gavrić odigrao u LŠ minute VLP...
Totalno bez pravca i razmišljanja.
Kao da bismo s Gavrićem gore prošli, a momak bi napredovao i stekao neverovatno iskustvo.
Da li zbog toga treba prestati dovoditi strance? Naravno da ne, samo Mrkela i Terzić su pokazali da to ne umeju,ali se ljudi samo hvataju za strance a gde su Čaušić, Stojiljković, Milunović, Hajdin, Ivanić itd. Oni su i skuplji od stranaca.
Comment
-
Originally posted by FKCZ View PostSamo zamišljam da je Gavrić odigrao u LŠ minute VLP...
Totalno bez pravca i razmišljanja.
Kao da bismo s Gavrićem gore prošli, a momak bi napredovao i stekao neverovatno iskustvo.
Da li zbog toga treba prestati dovoditi strance? Naravno da ne, samo Mrkela i Terzić su pokazali da to ne umeju,ali se ljudi samo hvataju za strance a gde su Čaušić, Stojiljković, Milunović, Hajdin, Ivanić itd. Oni su i skuplji od stranaca.
Ograničio bih broj stranaca po ekipi. Maksimum dvoje i zdravo. Onda ne bi dovodili Zandera sa 30+ da igra ono za šta nije sposoban.There's something wrong with me chemically
It was the wrong plan
In the wrong hands
Comment
-
Tako ti je to, Srbija je sirotinjska zemlja i njeni gradjani, većina imaju sirotinjski mentalitet. To je i socijalno uzrokovano lopovlukom u ovoj državi pa su ljudi skeptični.
Oni nikada ne kažu, posle Milojevića će doći bolji, ili ne mogu objektivno da ocene biilo koga.
Ako vole Slobu, mrze Djindju i obrnuto. Znači ovde si ili pukovinik ili pokojnik, ili crno ili belo.
"On nas uveo u LŠ, u LE itd". To je istina.
Ali klub je krenuo i pre toga rezultatski da raste, i po svemu vidjenom prethodnih godina, mi, ko god nas vodio, idemo iz boljeg u bolje, uprkos svim nedostatcima uprave i struke
Ja sam sposoban 2 godine da kritikujem Boaćija, a da ga pohvalim kad proigra.
Znači ne treba imati idole, fiksacije. Objektino Miloje je prekucao Evropu, objektivno ligu je otaljavao i profesionalno uradio, objektivno u derbijima je nagužen bio uvek, sem u jednom.
Kako je upravljao timom? Dok je imao svoj profil igrača Srnića i Milića, bio je ok, posle se pogubio. A ne samo jer su igrači koji su dolazili bili loši, nego što je on TVRDOGLAV.
Primer. Ivanić. Ivanić igra konstantno a pruža sranje partije. Umesto da ga klupiraš i doziraš, da nadje formu, ne, on tebi igra konstantno, pa posle nestane.
Previše se zaneo i izgubio je svlačionicu, te je previše forsirao radilice na uštrb talenta.
Jedan Gavrić vredi 11 Srnića i Simića.
Pita neko zašto ne kupuju naše igrače kad igramo LŠ? Pa kome trebaju specijalci i radilice. Znaju ljudi da je to sistem u kome su na maks, skauti traže mlade igrače kao što su Gavra, Velja, Njegoš. Možeš ti i grupu proći ali niko te neće cimati za specijalca.
Bez uvrede za te igrače. Tako da ništa njje crno i belo.
Comment
-
E kao prodaj mi onog Srnića, igrao si LŠ, svidja mi se kako igra duplog beka. Ili prodaj mi Milića, svidja mi se kako igra štopera.
Ili prodaj mi Pavkova, da ga gadjamo u glavu i da ga prosere jednom u dve godine. Ili daj Boaćija, da se povredi iz aviona.
Ben je jedini igrač koji taktički, tehnički može da igra malo ozbiljniji fudbal. To je bio i Radonjić i ako se sećate oni su sami prošli Trnavu.
Marin dribla ali ne pravi razliku sem u ligi. Radonjić brzinom može da isprati Evropu. Prošlo je vreme Marina, sem ako si Mesi.
Comment
-
Mi smo ekstrem, fejlujemo s strancima, da uospte ne ulazimo u to kako ih i ko dovodi, i odmah stranci ne valjaju i oslanjamo se samo na domace. Posto smo fejlovali s VLP od krila na leto mogu samo Cavric, Birmancevic, Srnic i to je to. Tako razmislja nas klub i direktori.
Comment
Comment