Sta mislite kolko ce da kosta gledanje svega ovoga uzivo? Sad kad se cepnu paketi ima da zuje usi.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Crvena zvezda
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Bogami sa ovakvom ekipom i ako novajlije budu imale isti pristup kao starosedeoci, namucice se ove azdaje na Rajku...mnogo je ovde igraca koji znaju fudbala...
Ovo i treba da se plati...sve ispod 100€ za zapad je bagatela...naravno sezonci moraju da se ispostuju...Last edited by ZvezdaIznadSvega; 31-08-18, 23:05."A football team is like a piano. You need eight men to carry it and three who can play the damn thing." Shankly
Comment
-
Lepo je Maminjo,rekao jos pre Trnave da Zvezdu vidi pre Dinama u LS
Jeste se Maminjo ugradjivao i sve,al to rade jbn svi,na svetu a ne na balkanu.pravice BBB njega od blata,sad imaju pun stadion i ispadanje od slabijeg YB nego sto je bio jesenas,kad su ga grobari dobili
A sta im je sve doneo od transfera do non stop grupne faze necega u evropi,plus domaca dominacija,al dobro Hrvati resili da glume postenje
Comment
-
Originally posted by ZvezdaIznadSvega View PostI jos jednom top stoperu..meni su te dve pozicije prvo pale na pamet...posebno kad sam grupu video
Verujem i nadam se da se na Terzica ozbiljno racuna.
Kako god, ide se allIn, da se osigura titula, obezbedi dovoljan fond igraca za paklen ritam, spreci svako gubljenje bodova i da uvek imamo spremne igrace za nedajboze neke eventualne povrede. Naravno, neminovni su odlasci igraca na zimu, rasterecenje budzeta i uigravanje TIMa za naredni ciklus kvalifikacija. Tim se ne pravi i stvara za jedne pripreme, konacno su nesto i naucili
Comment
-
Ovo mogu da potpisem od reci do reci...Stoper jeste najosetljivija pozicija i zahteva najvise vremena za uigravanje...Svakako je titula primarni cilj i osetio je Terza mogucnost da napravi distancu u odnosu na konkurenciju...Na zimu cemo svakako videti da li smo bili u pravu...I za Terzica si apsolutno u pravu, deluje kao prototip modernog beka..."A football team is like a piano. You need eight men to carry it and three who can play the damn thing." Shankly
Comment
-
Napisao sam na prethodnim stranama, Terzic je na pocetku kadetske, potom i deo u omladincima (ako se dobro secam ) igrao na poziciji napadaca, bio (odlicna) rezerva Joveljicu , prvo prekomandovan na poziciju levog krila, poom i na beka. Mislim da je poslednjih 6 meseci u Grafosima proveo na poziciji beka (nisam siguran, senilan sam )
Otud i odlicne ofanzivne karakteristike. Jedno je sigurno, imat ce od koga da uci na treninzima i napreduje. Jer, uci se i napreduje kada igras protiv boljih, 'jacih' igraca, to nikako i nista ne bi mogao da nauci od Noja ( bez namere da vredjam , imao je vise nego solidan Csut )
Comment
Comment