The End
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Tenis
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Sudjeno je coveku jednostavno da uzme i zlato i nece niko niko u tome zaustaviti ni Marej a pogotovo Novak.Nemaju oni serve za ovu podlogu,a crni Delpo nece imati snage za bronzu,ko god bude igra sa njim za bronzu pobedice ga...Seta zao mi decka nenormanlno...
Comment
-
Originally posted by TheZIX90 View PostSudjeno je coveku jednostavno da uzme i zlato i nece niko niko u tome zaustaviti ni Marej a pogotovo Novak.Nemaju oni serve za ovu podlogu,a crni Delpo nece imati snage za bronzu,ko god bude igra sa njim za bronzu pobedice ga...Seta zao mi decka nenormanlno...There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Steta,bio je bolji ali kad se neda onda se neda.Jaoo a tek nas ceka Noletov mec,bice jos mnogo nerviranja.Idemo Nole!!!
Comment
-
Placi Delpo... imas i za cime ... ali za pokazao si svima kako se bori za svoju zemlju, kao uostalom i Federer.... e sada ko je bio bolji, ako cemo da filozofiramo bio je bolji onaj koji je pobedio, jer ko je kriv porazenom sto nije iskoristio svoje sanse... bili su dobri obojica odlicni su bili.... tenis je pobedio ...sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Nije bio na kraju bolji jer je napravio nekoliko ključnih grešaka.
Da on samo nastavi i da se vrati tamu gde pripada, samom vrhu..sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Fakat ne znam zasto ovaj covjek toliko nema srece kad igra za reprezentaciju , zasto sve meceve gubi na ovaj nacin
Najtuznije je sto ce vjerovatno i u borbi za bronzu da izgubi 12-10 u odlucujucem setu ..
Cestitke Rogerovim navijacima ..
Comment
Comment