Glavu gore Delpo, moze Marej da se dobije za bronzanu medalju
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Tenis
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Indigo View PostPu jebem ti Sunce pesimisticno vise. Nije mu sudjeno vala, treba Novaku da se vrati onaj dug iz Pekinga za onaj smec. Ne kukaj!
Comment
-
Federer je zasluzeno pobijedio.
Delpo je imao ogromnu prednost da servira prvi u ovako dugom setu. I ni jednom nije imao mec loptu. Federer je odservira 12 puta (dva puna seta) da ostane u mecu i ni jednom nije dao Del Potru brejk-loptu.
Del Potro se borio, vrlo srcano, ali nije zasluzio da pobijedi.
Comment
-
Originally posted by NI View PostFederer je zasluzeno pobijedio.
Delpo je imao ogromnu prednost da servira prvi u ovako dugom setu. I ni jednom nije imao mec loptu. Federer je odservira 12 puta (dva puna seta) da ostane u mecu i ni jednom nije dao Del Potru brejk-loptu.
Del Potro se borio, vrlo srcano, ali nije zasluzio da pobijedi.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Prije svega svaka cast obojici, a posebno mi je drago sto je moj najdrazi teniser pobjedio u jednom ovakvom matchu. Iako nisam neki veliki fan olimpiskih igara i rijetko kad nesto gledam, moram reci da mi je ovo najbolja stvar koju sam ikad gledao vezanu za OI.
Jako dug match iako se ne igra u 5, vec u 3 dobivena seta. Neivjesnost je uvjek bila prisutna, dosta dobrih poteza je isto tako bilo.
Federer odavno nije bio ovako "los". Mnogo je grijesio i opet je uspio da ostane u matchu i na kraju trijumfuje. Zao mi je Delpa, ali ovo je sport, zivot ide dalje i svim srcem za njega navijam u duelu za trece mjesto. Eto bar to da uzme.
Comment
-
Originally posted by TheZIX90 View PostNisam pesimista ali znam jednostavno sta ce da se desi,Marej i ima vece sanse od Novaka.Roger ce ga ubiti slajsevima,Novak uospte ne zna da igra te lopte i zato ne moze da osvoji ovo,decko ne zna slajs i da uspori igru na travi.NOvak kao da je glup i ne provaljuje da ga Federer dobija uvek na istu foru...
Ovaj poraz boli, strasno boli. Mislim da Delpo sada sjedi u svlacionici i place...
Uprkos svemu, mislim da ce on dati sve od sebe da uzme bronzu.Everything you want is on the other side of fear.
Comment
-
ziva, ali jedva
Delpo
ali tek bi mi bilo zao da je Fed izgubio, tako da Delpo bice vremena za tebehttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
Comment