Champions TB ce odluciti vlasnike 5. zlatne medalje
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Tenis
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Indigo,
Prvo, poznavalac si tenisa i pricam sa tobom kao takvim. Drugo, uzimam u obzir da si impulsivan. I trece, uzimam u obzir da su tvoje izjave malo terapeutsek za tebe samoga. A sad da se pozabavimo sa cinjenicama. Uzecu jednu po jednu:
Novak ima igru za Nadala. Novak nema glavu vise za Nadala. Fact 1
Roger ima igru za Novaka. Novak mora da pruzi sve kako bi ga dobio tamo. Ako bude na ovom nivou, gubi. Fact 2
Murray ima slice, ima servis i ogormno samopouzdanje + je trenutno boji igrac, Novak gubi. Fact 3
Novak je sam sebi zagorcao zivot. Podigao je nivo tenisa, i jedno vreme to niko nije mogao da prati. Kada su ga sustigli i dalje ih je pobedjivao zbog fizicke pripreme i hladne glave.
Prevelika ocekivanja a premalo snage, srca a pre svega glave za ogorman poduhvat koji je sebi zadao nije izasao na dobro.
Inace postace veci Choker od Kohlija.
Za mene je on i dalje najbolji veruj mi na rec Nadam se povratku naravno.
Trenutno je Murray pa i Roger iznad njega.
Mari? Mislim da se poslije meca u petak osjeca kao Nadal poslije pobjede u Rimu. Otprilke: "Prosao sam ali ni sam ne znam kako." Mene je inace taj mec uvjerio da je Novak bolji od Marija. Bar za sada.
Treba da se vrati sistemu rada od ranije, ne moze se ovako osvjiti nista bitno.
Kada ti pucas na 5-5 sta tu ima da se prica.
Nadam se sjanoj americkoj turneji.
Comment
-
Britanci na servisu
0-1 Robson pravi duplu
0-2 dobar servis, Andy ne uspijeva odbraniti Vikin napad
0-3 servis viner
1-3 as, Murray
2-3 odlicna Robson na mrezi, bila je pod velikim pritiskom, na kraju Zvijer salje FH u mrezu
3-3 osvaja Robson jos jedan poen, strasan refleks na mrezi
3-4 sada grijesi sa osnovne linije, BH u aut
3-5 jos jedna dupla za Robson
4-5 dobar servis, Andy uspjesan na mrezi
5-5 Andy odlicno reternira, a potom i osvaja poen pasingom prema Viki
5-6 servis viner
6-6 jos jedan servis viner, djevojke ne uspijevaju momcima vratiti servis
6-7 slab Andyjev drugi servis, lagani retern za Mirnyija po paraleli
6-8 drugi servis za Viku, Andy salje retern u mrezu, lose
6-9 Azarenka dobija poen u razmjeni po paraleli protiv Robson, koja ce imati 2 servisa, tezak posao
7-9 ovaj put Andy pomaze, presjeca slicnu razmjenu po dijagonali
8-9 servis viner za Robson...jos jedna mec lopta, Mirnyi na servisu protiv Andya
8-10 takticki servis, los retern za Andya i lagani posao na mrezi za Azarenku
Zlato osvajaju Azarenka i Mirnyi
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostLjudi beba je i mene izludjela, ali je kmecala i Delpu pa ga to nije poremetilo. Novak je prosle godine bio najjaci jer je znao kako da se iskljuci, da ga nista ne dotice, toga vise nema i dok je tako u problemu je.Last edited by NI; 05-08-12, 20:33.
Comment
-
Originally posted by NI View PostFino Borderka rece. To je bio okidac. To je znak da je Novak emocionalno uzdrman. A da je najvise zakmecala pri rezultatu 5:4, 30:15 za Novaka na DP-ov servis u tenutku kad ga novak lomi u jednoj razmjeni koja mu donosi dvije set lopte jeste. I to sve Novaku kome se jako zuri.
Bebu on ne bi ni cuo da nije u stanju u kakvom je.sigpic
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostZasto mu se zuri? Ocemo li se sloziti da je igrao izvanredno do kise? Je li i posle pauze igrao sjajno svoje servis gemove? Zasto bas pad na 5:5? Problem je iskljucivo u glavi.
Bebu on ne bi ni cuo da nije u stanju u kakvom je.
Comment
-
Originally posted by MiljanVR View PostDefinitivno je glava problem.Jednostavno prosle godine nije dozvoljavao da ga nista omete,nista nije cuo,mrka tisina mu je bila u glavi i fokusiran je bio maksimalno.A sada se na svaku sitnicu buni i svaka sitnica ga remeti.Previse je nervozan bio danas,tesko je bilo stabilizovati se posle teskog poraza i ovaj poraz je tezak ali ne toliko.Morace Novak nekako da prebrodi sve ovo i da konacno vrati onu mentalnu snagu(prosle godine je u odlucujucim momentima meca,5:5,4:4 ili TB bio nesalomiv jednostavno)a ove godine padne skroz u tim momentima.Morace da vrati mentalnu snagu i sve ce biti ok.U igri nista ne fali tu je sve ok
Ne koristi sanse, ne bira najbolja rjesenja, ne razmislja bistro jednostavno.sigpic
Comment
-
Pa iznervirao se, mlatio rukama, gledao u nebesa, pokazivao u pravcu njih i negodovao na svaki drugi način.
Ali strašno se iznervirao.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by Ivan Piper View PostGeneralno, bebe su bas dominirale na ovom turniru. Na svakom mecu, od prvog do poslednjeg, mogla se cuti beba kako place.Last edited by MiljanVR; 05-08-12, 20:14.
Comment
Comment