Ima ovaj sto rafala za klupe,ima Ibisevic,naci jos 3 igraca i dosta jebo ga ti ko da ne znas da mi gdje odemo bez finala se ne zadovoljavamo
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Reprezentacija Bosne i Hercegovine
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Mogli bi i mi kod Brazilca prisvojiti ko komsije,valjao bi nam ovaj Fernandinho covjeku se igra Mundijal,a Scolari ni ne zna da postoji
Danas cujem par ljudi pricaju ma valjalo bi da igramo s Njemackom u grupi,znamo mi igrati sa SvabamaZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Originally posted by AK47 View PostMogli bi i mi kod Brazilca prisvojiti ko komsije,valjao bi nam ovaj Fernandinho covjeku se igra Mundijal,a Scolari ni ne zna da postoji
Danas cujem par ljudi pricaju ma valjalo bi da igramo s Njemackom u grupi,znamo mi igrati sa Svabamasigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Trci ko lud,igra srcem,ima solidan centarsut samo da ga Pape ne tjera da igra i beka i stopera,ima i fin sut to smo vidjeli iz Lazia,najodgovorniji fudbaler na terenu i daje sve za ekipu nista za sebe
Ma sjedio na kafi pa cujem par starijih ljudi pored mene komentarisu toZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Originally posted by AK47 View PostTrci ko lud,igra srcem,ima solidan centarsut samo da ga Pape ne tjera da igra i beka i stopera,ima i fin sut to smo vidjeli iz Lazia,najodgovorniji fudbaler na terenu i daje sve za ekipu nista za sebe
Comment
-
Haj dobro bosanci ko bosanci, al danas Wenger izjavio da je za njega Mertezaker najbolji stoper na svijetu, valjda se napio dan pred rodjendan
Ne daj nam Boze Svabe, rastavili bi nas na proste faktore. Mesut bi sam mogao igrat..sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Originally posted by DinoFC View PostSrce i borba, dva glavna aduta.Ok je on momak, samo ga malo stvari sa loptom mogu zezati ali nadoknadjuje to borbom
Salihovic ce nadam se u vezu ovim dolaskom Kolasinca,a radujem se i povratku Zukanovica,mirniji sa loptom i daleko se bolje postavlja od Bicakcica...dosta bolji igrac
Sto se Salihovica tice samo uzmite kad je on igrao protiv Nanija u Zenici svi ga kritikovali da je najgori,a kad ga u revansu nije bilo Nani nam djecu pravio po desnoj straniLast edited by AK47; 21-10-13, 23:23.Zeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Originally posted by DinoFC View PostNama je Pjanic sve u ekipi, kakav je ono genijalac opet se vidjelo protiv Litvanaca. On cini igrace boljim.TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!
"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly
LFC:18+5=THE GREATEST
Comment
-
Ironija je u svemu jeste da generalno je dosta igraca palo u ovom ciklusu, i dosta su bolji bili u prethodnim i zbog toga ostaje zal sto ova generacija nije ranije ostvarila ovaj uspjeh
Uzmi primjer Medunjanina, sta je bio dok je bio u Izraelu, o Misketu da ne pricamo, Salihovic isto u silaznoj putanji.
Imamo li mi te igrace koji njemu trebaju?
Comment
-
Isto tako svi mogu da se dignu za godinu dana,fudbal je to...
Cekam da vidim kakav je taj decko iz Austrije,predao je za pasos prije sto godina,ali se nista ne prica o njemu vise...mora da se trazi to je poenta,ali jbg Pape nam je selektorZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
Comment