Announcement

Collapse
No announcement yet.

Reprezentacija Bosne i Hercegovine

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Jagodić će odraditi svoje - pozvati ga u repku, tako da mu poslije niko neće ništa moći prigovoriti ukoliko se ovaj odluči za kockaste. Sada je sve do Alena, ako ostane pri svom stavu od ranije i odbijanju poziva mislim da je to gotovo i da je odlučio igrati za komšije jer se dosta šuška o tome kako će mu Štimac poslati poziv za A tim već na proljeće.
    sigpic
    Bill Shankly: "If you can't support us when we lose or draw,
    don't support us when we win."

    Comment


    • Otac mu je ocigledno uzor i da njega slusa znalo bi se za kog bi igrao,ali nisam siguran da ce tako lako igrati za nas dok je pod ugovorom sa Dinamom,a mislim da ima negdje ugovor do 2017,2018 sto skoro dodje da je Mamicev rob.Dok ne zaigra za A reprezentaciju nece ga moci prodati za veliku cifru,a sigurno da je u Mamicevom interesu iz hiljadu razloga da zaigra za Hrvate.Jedino sto me raduje sto jos nije rekao za kog ce igrati,a da vec zna da ce igrati za Hrvatsku rekao bi to dosad sigurno.
      TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!

      "There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly

      LFC:18+5=THE GREATEST

      Comment


      • Nasi ne trebaju odustajati od njega, jer je najveci talenat na ovim prostorima. Da je neko drugi rekao bi eno mu Hrvatske pa nek igra. Treba ga cekati dokle god moze da igra za nas. Vjerujem u Sejada da ce izlobirati da igra za nas

        Comment


        • Možda ne želi da ispadne papak pa da već sada javno odbije, nego ovako zavlačenje, samo do kada vidjećemo. Da je Mamićev u jednu ruku rob - jeste, to se vidi na primjerima iz prošlosti kada ga je recimo suspendovao pa su poslije morali to gladiti, ovaj višegodišnji ugovor, te javno iskazivanje kako za njega hoće minimalno 15m eura. Sumnjam da i Sead vrši neki veći pritisak na njega, jer je dobrano svjestan situacije i siguran sam da mu želi samo najbolje, odnosno da stvori vrhunsku karijeru pa zbog toga mu je manje/više svejedno za koga će Alen igrati, a pritisak od Mamića i co. sigurno da dolazi. Ja se iskreno nadam da će se odlučiti za nas, ipak se radi o strašnom talentu, no ipak neko objektivno i realno gledanje svega toga mi zapravo govori da će se odlučiti za komšije ili ti ga susjede.
          Last edited by Merlin; 23-10-12, 16:35.
          sigpic
          Bill Shankly: "If you can't support us when we lose or draw,
          don't support us when we win."

          Comment


          • Jel Pape zaboravio na Stilica? Poziva iz nase lige Svraku i Sesara da bi se reklo da zove iz nase lige igrace, a sam zna da oni ne mogu donijeti nista novo u nasoj repki. Nek Falji nesto uradi po pitanju Stilica jer on mora dobiti sansu u repki.

            Comment


            • Bahrudin Atajic (18) postigao prelijep gol za juniore Celtica



              Ovo je prije dvije godine izjavio Bahrudin

              - Rođen sam u Švedskoj, živio sam tamo sve do januara ove godine. Ipak, moja je krv bosanska, te su nastupi u dresu sa grbom BiH prioritet - zaključio je Bahrudin Atajić u razgovoru za San.

              O Zlatanu i Spahiću

              - Fudbalski idol mi je Zlatan Ibrahimović. Ibro je fantastičan, ima sve što jednom fudbaleru treba i zasigurno je jedan od najboljih na svojoj poziciji na svijetu. Sportski uzor mi je naš kapiten, Emir Spahić. Radilo se o reprezentativnoj ili klupskoj utakmici, Spaha uvijek 100 % od sebe daje - divi se Atajić istinskim asovima.

              Comment


              • Vrlo lako bi mogli ostati bez Izeta Hajrovića koji je dobio poziv selektora Švicarske Ottmara Hitzfelda za predstojeću prijateljsku utakmicu protiv Tunisa. Ovim pozivom su poslali jasnu poruku da ovog igrača imaju u vidu, te da će vrlo vjerovatno Hajrović zaigrati u službenoj utakmici za repreprezentaciju Švicarske, a to naravno znači da smo ga izgubili i da nema pravo nastupa za BiH.
                sigpic
                Bill Shankly: "If you can't support us when we lose or draw,
                don't support us when we win."

                Comment


                • Originally posted by Merlin View Post
                  Vrlo lako bi mogli ostati bez Izeta Hajrovića koji je dobio poziv selektora Švicarske Ottmara Hitzfelda za predstojeću prijateljsku utakmicu protiv Tunisa. Ovim pozivom su poslali jasnu poruku da ovog igrača imaju u vidu, te da će vrlo vjerovatno Hajrović zaigrati u službenoj utakmici za repreprezentaciju Švicarske, a to naravno znači da smo ga izgubili i da nema pravo nastupa za BiH.
                  Nije tacno.Prijateljska utakmica ne znaci nista,mora igrati u kvalifikacijama da bi ga izgubili...
                  Zeljko Malnar-Nocna mora <3


                  #the return

                  Comment


                  • Pa napisao sam da ćemo ga izgubiti u slučaju da zaigra u jednoj službenoj utakmici što je nakon ovog poziva za prijateljski meč gdje ima šansu da se dokaže vrlo izvjesno. Šta nije jasno?
                    sigpic
                    Bill Shankly: "If you can't support us when we lose or draw,
                    don't support us when we win."

                    Comment


                    • Pa to da ne mora prijateljska utakmica da znaci nista,ima jos do marta do novog termina za kvalifikacije i nas savez moze da mu sredi papire,rano je za pricu o gubljenju igraca...
                      Zeljko Malnar-Nocna mora <3


                      #the return

                      Comment


                      • Originally posted by AK47 View Post
                        Pa to da ne mora prijateljska utakmica da znaci nista,ima jos do marta do novog termina za kvalifikacije i nas savez moze da mu sredi papire,rano je za pricu o gubljenju igraca...
                        Znači itekako jer ljudi rade kako treba, dali su mu priliku da se dokaže, a sigurno je da neće propustiti priliku da ga 'prisvoje'. Teško da taj naš savez može nešto više učiniti kada do sada nije učinio apsolutno ništa po pitanju Hajrovića. Opet, nadam se da će riješiti to i da će ovaj momak zaigrati za nas jer vjerujem da kada mogu Svraka, Sesar, Vršajević, Ibričić i sl. da može i on.
                        Last edited by Merlin; 09-11-12, 14:42.
                        sigpic
                        Bill Shankly: "If you can't support us when we lose or draw,
                        don't support us when we win."

                        Comment


                        • Kao sto i ja danas rekoh evo sada to potvrdi i Hajrovic

                          "Ovaj poziv ne znači ništa. Ovo je prijateljska utakmica i ima još šanse da zaigram za Bosnu i Hercegovinu. Ništa nije definitivno!", kategoričan je Hajrović.
                          Zeljko Malnar-Nocna mora <3


                          #the return

                          Comment


                          • Šanse postoje naravno, ali se bojim da zbog ovog dijela (citirat ću) one nisu baš velike:

                            Ja sam uvijek govorio da bih volio zaigrati za BiH, samo se niko nije trudio za mene.
                            Valjda se sada potrude, možda i ovaj pritisak javnosti urodi plodom, vidim i dupli sport napravio jedan takav članak pa ćemo vidjeti šta će biti od svega toga.
                            sigpic
                            Bill Shankly: "If you can't support us when we lose or draw,
                            don't support us when we win."

                            Comment


                            • http://www.klix.ba/sport/nogomet/sus...-bih/121109116

                              Susic bi da on sve sam odradi

                              Comment



                              • Za nešto više od pola sata igramo prijateljsku utakmicu protiv Vahinog Alžira. Alžir dobrano oslabljen ne igranjem nekoliko standardnih igrača, što bi naša reprezentacija trebala iskoristiti i ubilježiti pobjedu za kraj 2012. godine i nastaviti sa dobrim partijama. Mada u jednu ruku bilo bi mi žao da im pokvarimo slavlje u okviru obilježavanja 50. godišnjice nezavisnosti Alžira. Činjenica da su izabrali nas kao svoje protivnike povodom ovog obilježavanja ispred recimo Brazila dokazuje da nas poštuju, a prema izjavama naših igrača primljeni su dobro tamo.



                                Meni najpoznatiji je igrač Valencie Feghouli koji je ove godine jako bitna karika u igri ovog španskog kluba, te smatram da će od njega dolaziti najveća opasnost. Dosta igrača je tu iz klubova liga petice, što je dokaz da se ne trebaju i ne smiju podcijeniti. U ofanzivnom dijelu ekipe Feghouliu će pomagati Kadir koji nastupa u francuskoj ligi, te Boudebouz. Napadač im dolazi iz domaćeg prvenstva, igrač koji nije imao zapaženiju karijeru do sada, te mislim da neće biti veći problem za Spahića.

                                Sušić bi prema pretpostavkama trebao izvesti najjači sastav, a večeras smo oslabljeni ne igranjem Mujdže zbog lakše povrede. Sastav bi trebao izgledati ovako: Begović, Lulić, Spahić, Vranješ, Vršajević, Medunjanin, Salihović, Pjanić, Misimović, Džeko, Ibišević.

                                Stadion na kome se igra meč:

                                Last edited by Merlin; 14-11-12, 16:21.
                                sigpic
                                Bill Shankly: "If you can't support us when we lose or draw,
                                don't support us when we win."

                                Comment

                                Working...
                                X