Je li igrao nekoi sa Bilbaom, mogu li da se dovode stranci?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Football Manager
Collapse
X
-
Mislim da ne mogu,ali se u toku igrice pojavljuje valjda da moze.Odlican je to izazov za nekog ko se izivljavao vec sa ovim najvecim timovima i kojima je dosadno
Comment
-
Ako mogu ne bi pocinjao sa njima, ovako ozbiljno razmisljam. Mada mi se po glavi vrti i neka ideja da krenem iz druge srpske ili neke druge iz Juzne/Srednje Amerike, sa Zvezdom igram masu i sve sam zivo osvojio toliko puta, imam masu para i bas mi je dosadilosigpic
Comment
-
Jeste super,svi se zivi sad popalili na Atletik, imas Ljorentea,Muniaina,Aurtenecea,martineza i da ne nabrajam sad,i izazov ti je sto ne mozes da kupujes koga hoces nego moras da unapredjujes svoje.Ja da odigram sa Celzijem jos sezonu-dve pa napustam klub,kao Murinjo
Comment
-
Uzeo mi ga Liverpul,jos u drugoj sezoni,inace Radja mi je jedan od omiljenih
EDIT: jos jedno pitanje kakav je felipe Anderson,jel moze da se razvije u nekog igraca svetske klase ili ne?Last edited by Dacha; 03-05-12, 02:39.
Comment
-
Originally posted by voja92 View PostDal je moguce da niko u timu nema Nainggolan-a?
Inace krecem kasnije ispocetka , posto je vise dojadilo , dosao sam do 2021 godine i spao sam na to da treniram Hajduk Kulu ciji najskuplji igrac vredi 350K ...Osvojena LS sa Celzijem , Seria A sa Udinezeom ,5 mesto sa Sosijedadom (preuzet na 18.) , QF LS sa Dinamo Kjevom i 2 mesto u ligii ponovo se nemam gde zaposliti i niko me nece , krenucu sa Partizanom lagano , dosasdilo mi da krecem nezaposlen
... Ima neko predloge za mlade igrace sem Yaye Sanoga iako mi je on preskup msm , doduse pokusacu naci Odion Ighala, on mi je u Udinama bio najjaci igrac , jedan od boljih na igrici
Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
-
Originally posted by Vladan View PostJe li igrao nekoi sa Bilbaom, mogu li da se dovode stranci?
Samo treba forsirati malog Muniaina kao poachera u zivotinju se razvija posle druge,trece sezoneLast edited by Lord Gangarić; 03-05-12, 14:15.sigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
Gangrena koji ti je ono skin sa krugom ??
Nego solidna polu-sezona sa Partizanom ... u Srbiji sam 1. , 6 bodova ispred Vojvodine , usao u LS , ispao kao 4 ;) , uzeo 3 boda tj jedna pobeda kuci protiv Dinama Kjeva 1-0 a protiv Olimpijakosa kuci u sutevima 20-6 za mene , 0-1 za njihJos je Arsenal bio u grupi ;) Produzio sam odmah Aksentijevicu,Lazaru,Ninkovicu,Scepovicu i jos nekima ugovor do 17'
Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Originally posted by Miko View PostGangrena koji ti je ono skin sa krugom ??
Nego solidna polu-sezona sa Partizanom ... u Srbiji sam 1. , 6 bodova ispred Vojvodine , usao u LS , ispao kao 4 ;) , uzeo 3 boda tj jedna pobeda kuci protiv Dinama Kjeva 1-0 a protiv Olimpijakosa kuci u sutevima 20-6 za mene , 0-1 za njihJos je Arsenal bio u grupi ;) Produzio sam odmah Aksentijevicu,Lazaru,Ninkovicu,Scepovicu i jos nekima ugovor do 17'
Originally posted by Gangrena View PostPoslao ;)
Ako jos nekog zanima skin je QPZ Beam 4.1 ima ga i na FM Basesigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
Treba mi jedan savet.Da li prodati Felainija za 50 miliona u trenutku kada ima 27 godina.Jedini je zadnji vezni u timu,vazan igrac a igram takvu formaciju gde mi je zadnji vezni neophodan.
Comment
Comment