Originally posted by Ljuba90
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Football Manager
Collapse
X
-
Osvojio u prvoj sezoni sa Celzijem ligu i liga kup. Imao 3 poraza ukupno
Sada mi je tim : Courtois,Ivanovic,Luiz,Terry,Jose Angel-Fellaini-Vidal,Kroos-Mata-Damiao,Torres.
Izmene - Otamendi,Digne,Ignjovski,McEachran,Ramires,Eriksen ,Sturridge,Lukaku i jos neka boranija
Comment
-
Ajde Gangrena ako imas link sa dresovima da mi posaljes na pp nigde nisam na fm srbija nasao ... I + ovaj za rez gore okrugao , kako si to nastimao ?Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
-
Originally posted by Miko View PostAjde Gangrena ako imas link sa dresovima da mi posaljes na pp nigde nisam na fm srbija nasao
Evo ti za dresove pa biraj koju ligu hoces ne znam dal im radi ovaj megapack ja sam samo za PL skinuo ovo ostalo sam imao po defaultu
http://www.fm-base.co.uk/forum/downl...?do=cat&id=103
Originally posted by Miko View Postovaj za rez gore okrugao , kako si to nastimao ?sigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
Kakvi su ti Curtois i De Bruyne?Ja sam Celzi tek u trecoj sezoni preuzeo posto sam prve 2 igrao sa Blekpulom,i Ceh je i dalje kvalitetniji od ovog,a De Brujne ima mnogo malo zvezdica,ali igra mi opasno.
E da,i kako si Leandra uspeo da dovedes,meni nece za manje od 40 milionaLast edited by Dacha; 02-05-12, 21:59.
Comment
-
Ma igra ti na pozajmici u belgiji valjda,u nekoj filijali De Bruyne,po onim reportovima ima samo 2 zvezdice,ali sabija kako igra.
Inace moja postava pred pocetak 4.sezone:
Ceh-Isla,Pereira,Teri,Luiz-Felaini,Lamps,Ganso,Mata,Silva-Tores
Klupa:Curtois,Mapou,Garay,Ivanovic,Cole,Van anholt,Ramires,Mcehran ili kako vec,De Bruyne,Staridz,Hoilet,Lukaku i neki ludacki regeni koje sam doveo za 10 miliona
Comment
Comment