Kod mene u trecoj sezoni je 8.5 a kontam da ga nebi dali bez 15 -.-
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Football Manager
Collapse
X
-
Originally posted by filkaja View Posto pa evo su moja braca menadzeri
kako vam ide?
obozavam ovu igru ne skidam se sa njeide kao po loju
Comment
-
Ljudi, vodio sam neko vreme uporedo Chelsea i Englesku reprezentaciju.
I sad npr. zovem naravno Terry-ja, Lamparda, A.Cole-a i jos neke u reprezentaciju... i na konferenciji za stampu me pitaju novinari "zasto sam zvao npr. Terry-ja kad je povredjen?" I kao "da li ce to izazvati nezadovoljstvo na Stamford Bridge-u?" A covek uopste nije povredjen... Kakav uzasan bug.
U medjuvremenu sam presao u Cagliari, i sad npr. kad mi je igrac suspendovan za neki mec novinari me pitaju da li cu ga odmarati posto je umoran...
Nikako da srede malo ta novinarska pitanja, vise mi idu na kurac.
Sad sa Cagliari-jem osvajam vec trecu titulu 2020. ali i dalje dobijam pitanja tipa "Kako se osecate posle neverovatne pobede nad Interom?" A Inter u totalnom raspadu i ne moze da mi prismrdi...
Ne znam da li se vama desavaju te stvari, ali nadam se da ce srediti to sto pre, jer od kad su uveli konferencije za stampu ponavljaju se isti bagovi.sigpic
Comment
-
Definitivno kupovina koju preporučujem (možete i da guglate pa da vidite koliki rejting mu daju) je Vilian (Willian) iz Šahtjora!
http://en.wikipedia.org/wiki/Willian_Borges_da_Silva
Doveo sam ga tokom prve sezone (zimski prelazni rok, doveo bih ga i ranije ali kasno sam se setio da guglam na netu da vidim preporuke za FM) u Čelsi za €12.5m i za pola sezone je postigao 12 golova u ligi, ne znam koliko asistencija, i prosečan rejting po meču mu je bio 7.5.
Sad u novoj sezoni na 3 do sada meča u ligi, gol na svakom meču! Kod mene igra AML, a može i AMR, AMC pa i MC.
Za ne toliko veliku svotu dobija se igrač svetske klase, koji od starta je već koristan a i traje dugo...IO NON RUBO IL CAMPIONATO
ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
C'E SOLO L'INTER
Comment
-
Originally posted by Krle View PostDefinitivno kupovina koju preporučujem (možete i da guglate pa da vidite koliki rejting mu daju) je Vilian (Willian) iz Šahtjora!
http://en.wikipedia.org/wiki/Willian_Borges_da_Silva
Doveo sam ga tokom prve sezone (zimski prelazni rok, doveo bih ga i ranije ali kasno sam se setio da guglam na netu da vidim preporuke za FM) u Čelsi za €12.5m i za pola sezone je postigao 12 golova u ligi, ne znam koliko asistencija, i prosečan rejting po meču mu je bio 7.5.
Sad u novoj sezoni na 3 do sada meča u ligi, gol na svakom meču! Kod mene igra AML, a može i AMR, AMC pa i MC.
Za ne toliko veliku svotu dobija se igrač svetske klase, koji od starta je već koristan a i traje dugo...
Zver, bolji je cak i od onog Fierra, sto ga svi uzimaju. Meni u jednoj sezoni na 25 utakmica dao 37 golova u Zvezdi...U Evropi je najzasluzniji sto sam igrao polufinale LE u trecoj sezoni...sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Originally posted by D-Wade View Posthttp://en.wikipedia.org/wiki/M'Baye_Niang
Zver, bolji je cak i od onog Fierra, sto ga svi uzimaju. Meni u jednoj sezoni na 25 utakmica dao 37 golova u Zvezdi...U Evropi je najzasluzniji sto sam igrao polufinale LE u trecoj sezoni...Bolji je od Sanoga na ovoj verziji.
Da Toni, kida...Kod mene je AML, a AMC je Mata, a AMR Laveci. Mislim i menjam formacije, ne igram uvek s jednim napadačem, ali uglavnom...
Toresa ne mogu da uvalim nikom zbog ogromne plate, ali ne žalim se toliko, daje golove... xDIO NON RUBO IL CAMPIONATO
ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
C'E SOLO L'INTER
Comment
-
Jbg..
U Zvezdu sam ga doveo, kida klinac, reklo bi se da zna nesto...sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Originally posted by Krle View PostDa si ti živ i zdrav, od kad ja o njemu pričam...Bolji je od Sanoga na ovoj verziji.
Da Toni, kida...Kod mene je AML, a AMC je Mata, a AMR Laveci. Mislim i menjam formacije, ne igram uvek s jednim napadačem, ali uglavnom...
Toresa ne mogu da uvalim nikom zbog ogromne plate, ali ne žalim se toliko, daje golove... xD
Onda me smorio Chelsea pa sam presao u Cagliari koji je bio u haosu ali sam ih izvukao, evo vec sam 5 sezona i kod njih. Vec mi je 2021.
Da vam preporucim par igraca koji se odlicno razviju - Lorenzo Crisetig, Andrea Bertolacci, Arroe...sigpic
Comment
Comment